Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acţiune de amploare a Poliţiei la Cugir. 132 de persoane legitimate, amenzi de peste 18.000 de lei

Publicat

Poliţia Oraşului Cugir a organizat, sâmbătă seara, o acţiune cu efective mărite, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică şi prevenirea infracțiunilor. Au fost legitimate 132 de persoane, aplicate 27 de amenzi şi a fost reţinută o persoană bănuită de furt.

Citeşte şi Bărbat din Cugir REȚINUT de Poliție. A furat mai multe bunuri dintr-o locuință din oraș

La data de 12 august 2018, între orele 19.00 – 24.00, poliţiştii din Cugir, sprijiniţi de poliţiştii serviciilor de investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale, ordine publică şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competență, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acţiune au participat, în total, 23 de poliţişti ce au fost sprijiniţi de poliţişti locali.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 132 de persoane, controlate 38 de  autovehicule şi au fost verificate 7 societăţi comerciale.

Au fost constatate 27 de abateri de natură contravențională ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 18.780 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 6 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 15 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au identificat şi reţinut o persoană bănuită de comiterea unui furt din locuinţă şi au confiscat bunuri în valoare de 1.480 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax