Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acțiune de distrugere a cuiburilor de ciori, la Aiud. Primăria: „Perioada este cea mai potrivită, dar și singura legală”

Publicat

Angajații Primăriei Aiud au început joi o operațiune de distrugere a cuiburilor de ciori din municipiu. Potrivit reprezentanților administrației locale, această perioadă este cea mai potrivită pentru dezafectarea cuiburilor de ciori din copacii din oraș, dar și singura legală, întrucât astfel de acțiuni sunt interzise în perioada de reproducere a păsărilor.

Ciorile reprezintă o problemă serioasă pentru orașe, unde deranjează prin mizeria pe care o fac, dar mai ales prin zgomotele care perturbă liniştea locuitorilor. De asemenea, în agricultură acestea produc pagube însemnate.

„Astăzi a început o acțiune de dezafectare a cuiburilor de ciori din copacii din municipiul Aiud. Această perioadă este cea mai potrivită, dar și singura legală, întrucât astfel de acțiuni sunt interzise în perioada de reproducere a păsărilor”, au scris reprezentanții Primăriei Aiud, pe pagina de Facebook.

În comentarii, mai mulți cetățeni au indicat autorităților zone în care sunt cuiburi de ciori care deranjează localnicii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax