Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acțiune de ecologizare făcută de angajați ai Primăriei Aiud, la Aiudul de Sus. Ce cantitate de deșeuri au strâns

Publicat

Peste 40 de saci de deșeuri menajere și 9 metri cubi de deșeuri provenite din resturi de construcții au fost adunate din zona Poligon (Aiudul de Sus). Acțiunea de ecologizare s-a derulat cu angajați ai Primăriei municipiului Aiud, ai Serviciului Public Administratia Patrimoniului Local (SPAPL) și cu sprijinul operatorului de salubritate.

Reprezentanții Primăriei au reamintit faptul că amenzile pentru depozitarea ilegală a deșeurilor au crescut anul acesta de la 200 lei la 1.000 – 1.500 lei.

„În perioada 28 februarie 2021 – 26 mai 2021, Poliția Locală Aiud a aplicat amenzi în cuantum total de peste 25.000 lei inclusiv pentru astfel de fapte.

Cu riscul de a ne repeta, vă transmitem din nou faptul că vom avea zero toleranță pentru cei care murdăresc sau degradează domeniul public”, au transmis reprezentanții administrației locale, într-o postare pe rețeaua de socializarea Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax