Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acțiune de ecologizare a malurilor râului Ampoi, la Alba Iulia

Publicat

Primăria Alba Iulia a desfășurat joi, 22 februarie, în parteneriat cu Administrația Națională Apele Române, o amplă acțiune de ecologizare a malurilor râului Ampoi.

„Cantitățile foarte mari de deșeuri abandonate în mod ilegal pe malurile râurilor ne obligă să luăm atitudine, în special datorită faptului că avem o responsabilitate morală pentru ce lăsăm moștenire generațiilor viitoare.

Primăria Alba Iulia, în parteneriat cu Administrația Națională Apele Române, a desfășurat în cursul acestei zile o amplă acțiune de ecologizare a malurilor râului Ampoi. Prin această acțiune, dorim să eliberăm zonele respective de acumulările de deșeuri, promovând totodată o atitudine responsabilă față de mediul înconjurător.

Prin astfel de inițiative, Municipiul Alba Iulia dorește, totodată, să încurajeze comunitatea locală să se implice activ în protejarea și conservarea mediului înconjurător, promovând astfel un stil de viață verde și curat.

Ne dorim un oraș civilizat, curat, lipsit de deșeuri și, pe această cale facem apel la cetățenii municipiului Alba Iulia să aibă un comportament responsabil față de mediul înconjurător și să depună deșeurile în locurile special amenajate din municipiu.

După finalizarea acțiunii de curățenie, compania de salubritate a preluat sacii cu deșeurile colectate”, a scris primarul Gabriel Pleșa, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax