Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acțiune de igienizare pe râul Galda, la Întregalde și pe malul râului Mureș, în zona Alba Iulia – Partoș

Publicat

Zeci de saci cu gunoaie au fost strânși recent de angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Alba, de pe malul râului Galda, în zona Întregalde și de pe malul râului Mureș, în zona cartierului albaiulian Partoș.

La acțiune s-a alăturat și primarul comunei Întregalde, Victoria Moga, alături de alți voluntari din comună. Astfel, s-a reușit curățarea unei porțiuni de circa 5 kilometri din albia râului Galda, de unde s-au strâns peste 40 de saci de deșeuri. 

Chiar dacă vremea nu a fost cea mai prietenoasă, angajații de la formația de lucru Alba Iulia din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Alba au efectuat lucrări de igienizare pe râul Galda, în zona localității Întregalde cât și în municipiul Alba Iulia, cartier Paltoș, pe malul râului Mureș.

„Acțiunile de implicare a societății civile în activități de igienizare și ecologizare vor continua și pe parcursul săptămânii viitoare. Le mulțumim tuturor pentru implicare și ne bucurăm că prețuim apa și natura în număr din ce în ce mai mare”, au transmis vineri reprezentanții SGA Alba.

„Am fost o mică celulă de ecologizare. Pe scurt, împreună am reușit să urmăm agenda evenimentului și să îndepărtăm gunoaiele de pe o lungime de 5 kilometri a albei râului Galda. Pe parcursul acțiunii a fost strânsă o mare cantitate de deseuri (peste 40 de saci menajeri de mare capacitate). Le mulțumim tuturor pentru sprijin și seriozitate. Obiectivele acțiunii de azi (n.r. joi – 18 martie) au țintit creșterea respectului pentru locul unde trăim. Educație prin forța exemplului”, a transmis primarul Victoria Moga.

foto: SGA Alba, Victoria Moga 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax