Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Acțiune de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în Alba: Peste 100 de persoane au fost sancționate

Publicat

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. În această perioadă acțiunile sunt intensificate.

Sub coordonarea Instituției Prefectului, au continuat, în sistem integrat, acțiunile de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în scopul prevenirii răspândirii virusului Covid 19.

Vezi AICI:  Document: Prospectul vaccinului Pfizer – Biontech. Contraindicații și reacții adverse

În ultimele 48 de ore, la activitățile desfășurate au participat peste 200 de polițiști și polițiști locali, alături de jandarmi, lucrători din alte instituții cu atribuții în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus și au fost controlate 93 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 161 de mijloace de transport din care 80 mijloace de transport în comun și au fost legitimate 3.939 de persoane. De asemenea au fost verificate 143 de obiective de interes precum restaurante, fastfood-uri, hoteluri, pensiuni, cabane și alte spații de cazare.

Echipele de control au depistat și sancționat 101 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală și 6 persoane care nu au respectat măsurile privind deplasarea.

De exemplu, cu ocazia unei acțiuni punctuale, organizată la data de 24 decembrie 2020, la Blaj au fost verificate 112 de mijloace de transport și au fost legitimate 1723 de persoane. Au fost depistate 9 de persoane care nu respectau regulile de protecție sanitară.

La Aiud, în data de 25 decembrie 2020, au fost legitimate 22 de persoane și depistate 8 persoane care nu respectau regulile de protecție sanitară împotriva răspândirii noului coronavirus.

Acțiunile de control vor continua la nivelul întregului județ, scopul acestora fiind de a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus.

Foto: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax