Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acţiune „fulger” a Poliţiei Rutiere, pe Autostrada Sebeş-Sibiu. Şoferi prinşi sub influenţa alcoolului

Publicat

13 mai a fost deja zi cu ghinion pentru unii şoferi care au ales să circule sub influenţa alcoolului, pe autostradă. Poliţiştii i-au prins pe pe A1, Sebeş-Sibiu, km. 247, în zona ieșirii spre Mediaș.

Potrivit IPJ Sibiu, duminică dimineaţa, între orele 6.00 şi 9.00, polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1 Sibiu – Deva împreună cu polițiștii Biroului Rutier Sibiu au desfășurat o acțiune fulger de depistare a șoferilor aflați sub influența alcoolului, pe A1, km. 247, în zona ieșirii spre Mediaș.

Cu această ocazie, polițiștii au depistat trei conducători auto care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice.

În jurul orei 6.15, în urma testării alcoolscopice, un sibian în vârstă de 49 de ani a prezentat rezultatul de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În jurul orei 7.25, un alt sibian, în vârstă de 41 de ani, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

Aceeași sancțiune contravențională i-a fost aplicată și unui șofer în vârstă de 41 de ani, din județul Harghita, care în jurul orei 8.15, a fost depistat cu o alcoolemie de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acțiunile polițiștilor rutieri continuă în scopul conștientizării participanților la trafic asupra riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax