Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Acțiune nocturnă a polițiștilor rutieri din Alba Iulia, pe străzile orașului. Ce au descoperit după 100 de șoferi testați

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia de la Serviciul Rutier au organizat în noaptea de 23 spre 24 iulie o acțiune pentru a-i depista pe șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. 

Acțiunea a început în jurul orei 21, în fața Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan”, iar apoi în cursul nopții s-a exins și pe alte străzi. 

Potrivit IPJ Alba au fost verificați și testați cu aparatele etilotest și Drug test, peste 100 de conducători auto și au fost constatate 13 abateri de natură contravențională.

Față de un conducător auto polițiștii au întocmit dosar penal, întrucât valoarea indicată de aparatul etilotest a fost mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 32 de ani, din Aiud, a fost depistat de polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în jurul orei 02,20, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Cu ocazia acțiunii au fost reținute 2 permise de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nelu

    luni, 25.07.2022 at 09:20

    Numai atat? Stimati politisti, in santurile Cetatii, acolo pe langa Myra, la clubul ala de noapte, ati fost vreodata sa vedeti ce se petrece acolo? Duminica dimineata pe o raza destul de mare pe langa club se lasa o mizerie de nedescris, trotuarul patat si lipicios, morman de saci cu sticle. IA VEDETI DV. MACAR DIN CURIOZITATE CE SE INTAMPLA ACOLO, sau nu aveti voie sa va apropiati de zona respectiva, o fi a cuiva care nu va da voie? Pe petrecaretii de acolo nu i-ati intalnit asa mai spre dimineata pe strazile orasului, urland, facand scandal si trezindu-i pe oameni din somn?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate