Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acțiune pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, la Alba Iulia. Polițiștii au aplicat 16 amenzi în doar 3 ore

Publicat

Polițiștii împreună cu reprezentanți ai RAR au acționat pentru depistarea autovehiculelor cu defecțiuni tehnice sau care nu respectă normele tehnice pentru a fi conduse, pe drumurile publice, în condiții de siguranță. În 3 ore au fost aplicate 16 amenzi, 4 dintre acestea pentru defecțiuni tehnice.

Potrivit IPJ ALba, în noaptea de 22/23 mai 2020, între orele 22,00 – 01,00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Alba, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român – Reprezentanța Alba, au organizat, pe raza municipiului Alba Iulia, o acțiune care a avut ca scop verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

În cele 3 ore, au fost verificate 17 autovehicule și au fost constatate 16 abateri de natură contravențională. Dintre sancțiuni, 4 au fost aplicate pentru defecțiuni sau neconformități la instalațiile electrice, 3 pentru folii neomologate și una pentru eliminarea de noxe peste limita legală.

Alte 8 sancțiuni au fost aplicate la abateri de la normele legale prevăzute de OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

A fost reținut în permis de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare, toate pentru defecțiuni tehnice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate