Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acțiunea poliţiştilor la „Târgul de Fete de la poalele Muntelui Găina”. Amenzi de valoare de 1.750 lei și marfă confiscată de 1.044 lei

Publicat

IMG_0347 În perioada 16-17 iulie 2016, pe durata manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea tradiţională „Târgul de fete” de la poalele Muntelui Găina, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a asigurat un dispozitiv de ordine publică format din 96 de poliţişti la care s-au alăturat  jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi lucrători din cadrul Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă Alba. Pe parcursul celor două zile, în zona de desfăşurare a manifestărilor, poliţiştii au constatat încălcări ale normelor legale pentru care au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.750 lei si au fost confiscate bunuri în valoare de 1.044 lei.

Eforturile depuse de poliţişti, atât în perioada premergătoare, cât şi pe durata manifestărilor cultural-artistice, când au fost în permanenţă pregătiţi pentru a acţiona în caz de nevoie, au meritat, dovadă stând faptul că, pe parcursul festivalului, nu au fost înregistrate evenimente negative, nu au fost comise infracţiuni şi nu au fost înregistrate stări conflictuale.

La buna desfăşurare a manifestărilor au contribuit şi cetăţenii participanţi care, în general, au respectat sfaturile preventive şi recomandările adresate de poliţişti şi au înţeles că pentru a nu deveni victime sau infractori, este necesară adoptarea unei atitudini civice şi respectarea normelor de convieţuire socială.

Poliţiştii au dirijat traficul rutier şi au îndrumat conducătorii auto pentru a ajunge în siguranţă la locul de destinaţie, oferind ajutor şi sprijin tuturor celor care au avut nevoie.

În vederea reducerii riscului rutier, 94 de poliţişti au acţionat pe cele 3 drumuri naţionale, respectiv DN74 (Alba Iulia – Avram Iancu), DN 74A (limită judeţul Hunedoara – Câmpeni) şi DN75 (limită judeţul Cluj – limită judeţul Bihor) şi alte drumuri judeţene.
Prezenţa activă a poliţiştilor rutieri la orele de vârf şi pe principalele artere de circulaţie, a avut ca rezultat neînregistrarea de accidente rutiere cu victime.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax