Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acțiuni ale pompierilor și voluntarilor ISU Alba, în Săptămâna Protecției Civile. Ce le transmit locuitorilor

Publicat

Pompierii și voluntarii ISU Alba desfășoară în această perioadă, activități de informare, cu ocazia Săptămânii Protecției Civile. Aceștia le explică locuitorilor ce măsuri trebuie luate în cazul unor situații de urgență.

”În cadrul Săptămânii Protecţiei Civile, colegii noștri derulează campanii de informare a populaţiei în ceea ce priveşte comportamentul cetăţenilor în cazul unor situaţii de urgenţă.

În cadrul acestor campanii, cadrele militare si voluntarii ISU Alba au fost prezenți în spațiile cu afluență mare de persoane (mall-uri, centre comerciale, mijloace de transport în comun), unde au împărţit pliante şi au discutat cu cetăţenii veniţi la cumpărături, explicându-le ce măsuri ar trebui să ia acasă ori la birou, dar şi cum ar trebui să se comporte în cazul unor situaţii de urgență.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, începând cu ora 13.00 aceștia vor fi prezenți în incinta Mercur City Center din municipiul Alba Iulia”, este mesajul ISU Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax