Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Activități ale polițiștilor, jandarmilor și pompierilor, pe Muntele Găina. Care sunt recomandările pentru participanți

Publicat

Polițiștii, pompierii și jandarmii sunt alături de participanții la sărbătoare tradițională ”Târgul de Fete de pe Muntele Găina”, pentru siguranța publică, dar și cu sfaturi pentru prevenirea victimizării din fapte de natură penală sau contravențională, transmite IPJ Alba.

În perioada 16 -17 iulie 2022, polițiștii Biroului Siguranță Școlară și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Avram Iancu” Alba și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Unirea” al Județului Alba desfășoară activități informativ-preventive în comuna Avram Iancu și pe Muntele Găina, adresate participanților la Târgul de Fete de pe Muntele Găina.

Vezi LIVE VIDEO: Peste 2000 de turiști, la Târgul de Fete de pe muntele Găina. Evenimentele de sâmbătă

Subiecte abordate sunt diverse și au ca principal obiectiv formarea unui comportament social sănătos, care să conducă la prevenirea faptelor de natură penală sau contravențională.

Cu această ocazie, cetățenilor le sunt făcute recomandări pentru protejarea bunurilor personale, pentru evitarea implicării în conflicte și pentru prevenirea accidentelor.

Totodată, aceștia sunt informați în legătură cu consecințele consumului excesiv de băuturi alcoolice și ale consumului de substanțe interzise.

Peste 250 de polițiști, jandarmi și pompieri acționează, în aceste două zile, pentru siguranța participanților la sărbătoarea tradițională a Apusenilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax