Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Activități dedicate siguranței tinerilor: Peste 800 de copii din Alba au fost îndrumați de polițiști și specialiștii antidrog

Publicat

Polițiștii, alături de reprezentanții altor instituții din MAI au continuat activitățile dedicate creșterii siguranței minorilor, pe perioada vacanței de vară.

În perioada 26 – 30 iunie 2023, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiștii Biroului Siguranță Școlară, ai Serviciului de Acțiuni Speciale și cei ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, specialiști ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Alba și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba Iulia, au desfășurat activități informativ – preventive la care au participat atât copii și adolescenți instituționalizați în casele de tip familial din Alba Iulia, Stremț și Aiud, cât și cei care își petrec vacanța de vară în tabere de agrement din Ighiu și Albac.

Peste 800 de minori au fost informați, în această săptămână, cu privire la modul în care faptele antisociale pot fi prevenite chiar de către ei.

Astfel, pricipalele discuții au fost despre formele traficului de persoane, siguranţa navigării pe internet şi, nu în ultimul rând, prevenirea accidentelor rutiere.

Totodată, acestora le-au fost expuse riscurile și consecințele devastatoare pe care drogurile le au asupra organismului, dar și modul în care consumul de droguri poate influența viața și deteriora relațiile cu prietenii și familia.

Pe durata întregi vacanțe, polițiștii vor fi alături de copii și adolescenți, pentru a-i îndruma și sprijini în adoptarea unei conduite sigure.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax