Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Activităţi informativ-preventive desfăşurate de Jandarmeria Alba la Școala Gimnazială din Cricău

Publicat

În urma solicitării conducerii Şcolii Gimnaziale “Decebal”- Cricău, miercuri, 22 noiembrie, a.c. Jandarmeria Alba a desfăşurat în această unitate de învăţământ o activitate informativ-preventivă.

Scopul activităţii desfăşurate a fost de sprijinire a elevilor şi a profesorilor în prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi în menţinerea unui climat de ordine şi linişte socială necesar desfăşurării în bune condiţii a procesului de învăţământ. În acest sens, jandarmii i-au informat asupra rolului, importanţei şi locului Jandarmeriei în cadrul forţelor de ordine publică, au instruit elevii şi personalul didactic în vederea recunoaşterii faptelor antisociale şi asupra modului de sesizare a acestora celor în drept, i-au informat cu privire la cele mai frecvente fapte de natură contravenţională şi penală întâlnite în şcoală şi referitor la modul în care elevii pot fi traşi la răspundere din punct de vedere contravenţional şi penal, chiar dacă sunt minori.

Activitatea a început la ora 10.00 iar la aceasta au participat aproximativ 70 de elevi, personal didactic şi auxiliar.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax