Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Adăpostul public pentru câini fără stăpân din Alba Iulia va fi extins. Câte boxe noi vor fi realizate și cât vor costa

Publicat

Adăpostul public pentru câini fără stăpân din municipiul Alba Iulia va fi extins, a anunțat marți viceprimarul Marius Filimon. Potrivit acestuia, vor fi realizate încă 18 boxe noi pentru a evita aglomerare, printr-o investiție de 50.000 de lei.

„Sunt în desfășurare lucrările de extindere a Adăpostului public pentru câini fără stăpân aflat pe strada Rogozului. Adăpostul este deținut și administrat de Primăria Alba Iulia și în acest moment aici se află un număr de 83 câini fără stăpân.

Printr-o investiție de 50.000 lei din bugetul local vor fi realizate încă 18 boxe noi pentru a evita aglomerarea celor deja existente. Acestea vor fi construite din structură metalică amplasate pe platformă betonată.

Trebuie să remarc excelentul parteneriat pe care îl avem cu Asociația “Prietenii lui Azor” care va asigura dotarea boxelor cu cuști pentru câini. În anul 2021, din cei 289 de câini preluați de pe domeniul public, 80% dintre aceștia și-au găsit sau și-au regăsit căminul, lucru datorat în foarte mare măsură voluntarilor din asociațiile de protecție a animalelor cu care colaborăm”, a scris viceprimarul Marius Filimon, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Marius Filimon

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax