Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Adrian Teban a preluat oficial încă un mandat la conducerea Primăriei Cugir. Călin Furdui, ales viceprimar. Componenţa CL pe comisii

Publicat


cugir 16Adrian Teban (PNL) a preluat oficial, sâmbătă, la şedinţa de constituire a Consiliului Local Cugir, încă un mandat la conducerea Primăriei. În funcţia de viceprimar a fost ales Călin Furdui (PNL).

Au fost validate mandatele primarului şi consilierilor locali, iar aceştia au depus jurămintele de preluare a funcţiilor.

Reamintim că Adrian Teban a câştigat alegerile locale din 5 iunie cu 56,89% dintre voturile valabil exprimate de cugireni. De asemenea, liberalii au făcut majoritate și în CL, unde au obținut un număr de 11 consilieri, în timp ce PSD are 7.

Componența Consiliului Local Cugir, pe comisii:

Comisia pentru buget–finanţe, servicii publice, administrarea domeniului public şi privat al oraşului: Rafael Popescu, Marius Oliviu Jibotean – ambii de la PNL şi Bogdan Mihai Dumitru (PSD)

Comisia pentru industrie, agricultură, comerţ, prestări servicii, turism: Radu Călin Roșian (PNL), Marin Morariu (PNL), Mircea Todorescu (ALDE), Paul Petru Dincu (PSD), Mircea Augustin Trifan (PSD)

Comisia pentru amenajarea teritoriului şi urbanism, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură: Emil Nicolae Muntean (PNL), Romulus Micu (PNL), Laurenţiu Duma (PSD)

Comisia pentru învăţământ, sănătate, cultură, sport, culte, protecţia socială, tineret, protecție copii și familie: Ioan Dan Cherecheş (PNL), Florin Arion (PNL), Tatiana Mariana Petric, Mircea Simu (PSD), Daniel Doru Popa (PSD)

Comisia pentru administraţie publică locală, juridică, de disciplină, apărarea ordinii publice: Ioan Mircea Ferchian (PNL), Călin Răzvan Furdui (PNL), Gheorghe Sava (PSD).

sursa foto: Facebook (Oraşul Cugir)


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

ANM: Județul Alba, parțial sub cod galben de vânt și ploaie. Vremea se schimbă radical în următoarele ore

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de ploi puternice, valabilă în sud-vestul țării de miercuri până joi. Zona de munte și sudul Banatului vor intra sub cod galben de vânt puternic, cu rafale de 100 km/h. Și Județul Alba este parțial sub cod galben de ploi și intensificări ale vântului, potrivit ANM. Este […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Vineri, la Teiuș: Lansare de carte la Casa de cultură din oraș. Va fi prezentat volumul de poezii „O altă Eva”

Publicat

Casa de Cultură a orașului Teiuș va găzdui vineri, 15 noiembrie, de la ora 16.15, lansarea volumului de poezii „O altă Eva”. Autoarea este Carolina Baldea, o poetă originară din Teiuș, care transmite multă sensibilitate prin versurile sale. ”Viața culturală a orașului cunoaște un suflu nou și prin acțiunile oamenilor talentați și cu har, din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

1 Decembrie la Alba Iulia: TOȚI ARTIȘTII care urcă pe scenă, la Festival de România 2019, de Ziua Națională

Publicat

1 decembrie artisti

Holograf, Cargo, Vița de Vie, Veta Biriș, Leontina Farcaș cu ai săi ”Muguri de Tezaur” împart scena la Festival de România 2019, cu ocazia Zilei Naționale de 1 Decembrie. La Alba Iulia celebrarea Zilei Naționale a României a început deja. Până pe 1 Decembrie, în fiecare zi există activități culturale prin care se  omagiază marea […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Un nou complex rezidențial între Alba Iulia și Micești. Case tip duplex care vor putea fi predate ”la cheie” până în august 2020

Publicat

Un nou complex rezidențial prinde contur între Alba Iulia și Micești, pe partea dreaptă a DN 74, într-o zona rezidențială. Este vorba despre case tip duplex, construite în condiții de calitate superioară a manoperei și materialelor. Suprafața unei locuințe (1/2 din duplex) este de circa 118 mp la care se adaugă terenul aferent, cu acces […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate