Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Adunarea Generală a Colegiului Consilierilor Juridici din Alba. Zece noi consilieri au depus jurământul

Publicat

grup

Joi, 22 februarie, a avut loc Adunarea Generală a Colegiului Consilierilor Juridici din Alba. Adunarea a început cu primirea a zece noi consilieri juridici în rândul Colegiului. După depunerea jurământului, decanul Cristian Ioan Ciutrilă i-a asigurat pe noii membri că din partea consiliului director vor primi îndrumare și sprijin, în vederea formării unui caracter profesional și uman.

În cadrul Adunării Generale au fost votate mai multe modificări ale statutului pentru a mări transparența dintre Consiliului Director și membrii Colegiului. De asemenea prin vot consiliul s-a mărit cu încă un membru – respectiv consilierul juridic Vasile Roșca.

Mesajul Adunării Generale a fost un apel la unitatea consilierilor juridici, în viitorul apropiat urmând să se desfășoare mai multe activități de socializare și cunoaștere.

sursa: justitiaprocetatean.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax