Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Afişe electorale PNL, amplasate ilegal la Cîmpeni şi Vinţu de Jos. Decizii la BEJ Alba, după reclamaţii de la PSD

Publicat

poza Vintu de Jos 1Noi cazuri de afişaj ilegal în campania pentru alegerile parlamentare au fost confirmate de Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţean Alba, după sesizări primite din partea PSD. Este vorba despre materiale de campanie amplasate ilegal de către PNL, în Cîmpeni şi Vinţu de Jos.

Este vorba despre două plângeri formulate de PSD, prin care sesizează cazuri de afişaj electoral ilegal la Cîmpeni şi Vinţu de Jos înregistrate şi soluţionate de BECJ în 24 noiembrie.

Potrivit sesizării, PNL a amplasat afişe electorale în alte locuri decât cele stabilite oficial. Acestea au fost reperate pe porţi de imobile aparţinând unor persoane private (la Vinţu de Jos), respectiv la intrarea în oraş (Cîmpeni, cu candidatul Corneliu Olar, la Camera Deputaţilor).

poza Vintu de Jos 2BEJ Alba a dispus PNL – Filiala Alba să înlăture aceste afişe şi a dispus trimiterea sesizării la IPJ Alba, pentru verificare şi luare de măsuri.

Deciziile BEJ pot fi contestate în 48 de ore.

Potrivit legislaţiei, afişajul electoral este interzis în alte locuri decât cele stabilite prin dispoziţie a primarului, iar “nerespectarea dispoziţiilor constituie contravenţii, dacă nu sunt săvârlite în astfel de condiţii încât să constituie infracţiuni”.

Vezi integral: Decizie BEJ afisaj ilegal PSD Cimpeni şi Decizie BEJ afisaj ilegal PSD Vintu de Jos

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax