Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Fost agent de la Poliţia Blaj, REŢINUT pentru trafic de influenţă. A primit 450 euro MITĂ de la un şofer cu alcoolemie de dosar penal

Publicat

IMG_0540 Un fost agent de poliţie din Blaj a fost reţinut prin dispoziţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba. Acesta ar fi primit 450 de euro de la o persoană, pentru a interveni la Medicină Legală, astfel încât şoferul respectiv să scape de dosar penal.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Florin Făgeţan a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, pentru trafic de influență.

Urmează să fie sesizat Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Făgeţan a încetat raporturile de muncă cu IPJ Alba din luna august, astfel încât acesta nu mai este poliţist în prezent.

„În fapt, s-a reținut că, în cursul lunii noiembrie 2013, inculpatul FĂGEȚAN FLORIN, agent de poliție din cadrul Poliției municipiului Blaj – Biroul de Investigații Criminale la data comiterii faptei, a pretins și primit de la o altă persoană, denunțător în prezenta cauză, suma de 450 euro pentru a interveni pe lângă funcționari din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Alba în scopul de a stabili un rezultat al alcoolemiei sub limita incidentă infracțiunii, în dosarul penal în care denunțătorul era cercetat pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice a unui autovehicul.

La data de 21.08.2015, inculpatul a încercat încheierea unei înțelegeri frauduloase cu denunțătorul privind restituirea sumei de bani pretinse și primite anterior.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Alba.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul menţionat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. orban

    vineri, 21.08.2015 at 14:59

    Acesta-i pescuit de plevusca in balti! Pe cand in ape mari la rapitori: Tarnava Mare, Mures, Ampoi… ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax