Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Aglomerație pe DN1, la intrare în Alba Iulia dinspre Sebeș. Coloană de mașini pe mai mulți kilometri. Se lucrează la podul peste Mureş

Publicat

Șoferii aflați în trafic joi după-amiază pe DN1, pe sensul de intrare în Alba Iulia dinspre Sebeş, au fost nevoiţi să aştepte în coloane de maşini, formate pe mai mulţi kilometri. Dacă, în mod normal, după ce au scăpat de lucrările la carosabil din Lancrăm, drumul până în municipiu durează doar câteva minute, de data aceasta, blocajul a întârziat sosirea la destinaţie cu până la o jumătate de oră.

Cu viteză „de melc” se circula mai ales din zona „Trei poduri” până la podul peste Mureş. Aici, în mijlocul zilei, echipe de la „Hidroconstrucţia” efectuau lucrări de reparaţii la instrastructura din zona podului.

Coloane de maşini s-au format şi pe sensul de ieşire din oraş, în cartierul Partoş, pentru că traficul se desfăşoară alternativ, dirijată de lucrătorii de la drumuri. Segmentul de drum ce cuprinde podul peste Mureş este gestionat de Secţia Drumuri Naţionale Alba, însă, deocamdată, reprezentanţii acesteia nu au putut oferi detalii despre desfăşurarea lucrărilor.

Revenim cu detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. DAN SUCIU

    vineri, 01.08.2014 at 08:32

    Se carpeste – a cata oara? – soseaua! Nu se gaseste o solutie tehnica pentru a remedia problema pentru o perioada mai indelungata? In fiecare vara e aceeasi problema! Nu se poate lucra noaptea??Sau la sfarsit de saptamana??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax