Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ajutor pentru familia din Apuseni care și-a pierdut casa în incendiu. Într-o săptămână, sunt ridicați pereții noii case

Publicat

La numai o săptămână după incendiul care le-a distrus casa, familia din Apuseni care a beneficiat de sprijinul comunității vede deja ridicate zidurile noii locuințe. Printr-o mobilizare exemplară, oameni inimoși au oferit ajutor astfel încât acum casa va fi construită de la zero.

Este vorba despre o familie din satul Huzărești, comuna Gârda de Sus, care a rămas în prag de iarnă fără locuință în urma unui incendiu.

La doar două zile după producerea incidentului, a fost săpată fundația unei noi case, iar o săptămână mai târziu erau ridicați pereții imobilului.

În 25 octombrie, un incendiu la acoperișul unei case din satul Huzărești. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință. În urma evenimentului, casa a ars complet, împreună cu bunurile aflate în aceasta.

Citește și ȘTIREA TA: O familie din Apuseni are nevoie de ajutorul comunității. Casa le-a fost distrusă într-un incendiu

Primarul comunei Gârda de Sus, Marin Vîrciu, a publicat luni, pe rețeaua de socializare Facebook, imagini din timpul construcției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax