Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Al Bano a ajuns la Alba Iulia. Duminică va vizita orașul, iar de la 20.30 va susține un concert în Piața Cetății

Publicat

Celebrul cântăreț Al Bano a ajuns sâmbătă seara la Alba Iulia. Acesta a fost întâmpinat de fani dar și de către primarul Mircea Hava. Cunoscut pentru hit-uri precum „Felicita” „Sempre, sempre”, „Power ti amo”, Al Bano va putea fi ascultat live, duminică, de la ora 20.30.

Interpretul a ajuns cu avionul la Cluj-Napoca, iar de acolo cu mașina la Alba Iulia. Al Bano s-a fotografiat cu fanii care îl așteptau la intrarea în hotel.

Interpretul este pentru prima dată la Alba Iulia și spune că are în plan să viziteze cetatea înainte de concertul de duminică.

„Mânie voi vizita orașul și Cetatea cu prietenii mei. Nu am auzit foarte multe despre Alba Iulia, dar e bine pentru că îmi place să aflu despre istoria unui loc atunci când îl vizite” spune Al Bano.

Despre concertul pe care îl va susține duminică de la ora 20.30 spune că va fi unul plin de suprize cu melodii consacrate dar și cu unele noi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax