Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Al treilea urs omorât pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, în ultimele luni. Animalul a sărit peste gardul de protecție


Publicat

urs autostrada

Încă un urs a fost omorât pe Autostrada A1, între Sibiu și Sebeș, acesta fiind al treilea animal lovit mortal în ultimele luni. Potrivit reprezentanților Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov, ursul a escaladat peste gardul înalt de 1,5 metri înălțime.

Potrivit reprezentanților DRDP Brașov, evenimentul a avut loc în jurul orei 06:00 dimineața, în apropiere de ieșirea de pe centura ocolitoare a Sibiului spre Cristian, pe sensul de mers Sebeș- Sibiu al autostrăzii. Se pare că animalul a escaladat gardul de protecție și a ajuns pe carosabil unde a fost lovit mai întâi de un TIR, după care a ricoșat într-o mașină mică. Aceștia spun că au identificat cu exactitate locul pe unde ursul a escaladat gardul înalt de 1,5 metri.

„În zonă este o pădure dar bănuiala este că ar fi venit din de la groapa de gunoi din apropiere. La nici 50 metri de locul incidentului există o subtraversare, un ecoduct pentru animale, dar din păcate ursul a ales să nu treacă pe acolo”, au anunțat reprezentanții DRDP Brașov.

Acesta este cel de-al treilea urs omorât de mașină pe autostrada A1 în ultimele luni, alte două animale fiind ucise la finalul verii.

Vezi și FOTO: Problemele cu animalele sălbatice continuă pe autostrada A1. Pui de urs lovit mortal de o mașină între Sibiu și Sebeș

Vezi și FOTO: Un urs a fost lovit MORTAL de o camionetă pe autostrada Sibiu-Sebeș

În urma acelor incidente au fost instalate peste 2.000 de metri de gard nou de protecție și urmează să mai monteze încă 2000 de metri de gard.

 ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

USR PLUS câștigă prima Primărie din județ. Ioan Radu Penciu obține fotoliul de primar la Lupșa

Publicat

După numărătoarea paralelă, candidatul USR PLUS la Primăria Lupșa, Ioan Radu Penciu a câștigat fotoliul de primar. Este prima primărie câștigată de către Alianța USR Plus în județul Alba. 

Reamintim faptul că Ioan Radu Penciu a mai deținut funcția de viceprimar al comunei în perioada 2016 – 2020, perioadă în care, spune el, a avut inclusiv atribuții de primar.

Acesta i-a avut ca și contracandidați pe Andrei Beniamin Fonoage (ALDE), Dănuț Vasile Bârzan (PSD), Filofteia Barstan (PMP), Gheorghe Nicolae Giurgiu (PNL), Marius Constantin Igna (AUR) și Vasile Avram (Pro România).

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Primăriile Lopadea Nouă, Livezile, Avram Iancu, Ohaba, Cergău și Mihalț, câștigate de liberali. Numărătoare paralelă a PNL

Publicat

stampila vot

Liberalii mai câștigă potrivit numărătorii paralele încă șase primării. Este vorba despre Lopadea Nouă, Livezile, Avram Iancu, Ohaba, Cergău, Fărău și Crăciunel.

Pe lângă cele șase PNL, a mai câștigat Mirăslău, Cut și Sălciua.  De asemenea liberalii au mai câștigat și la Vințu de Jos.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Numărătoare paralelă PNL: Liberalii câștigă Primăriile Mirăslău, Cut și Sălciua

Publicat

PNL Alba a câștigat în urma numărătorii paralele încă trei comune din Alba, pe lângă Vințu de Jos. 

Este vorba despre Mirăslău, unde PNL a avut 452 de voturi, PSD, 332 și USR, 83.

De asemenea PNL a mai câștigat Primăria Cut și Primăria Sălciua.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

LIVE TEXT Numărătoarea paralelă a PNL Alba. Gabriel Pleșa, preia conducerea. Informații în timp real

Publicat

g

Liberalii au început numărătoarea paralelă a voturilor din secțiile din municipiul Alba Iulia. 

Informațiile sunt colectate în timp real de la reprezentanții PNL din secțiile de votare. 

Alba24 vă prezintă rezultatele pe măsură ce acestea încep să apară.

UPDATE 22:30: Schimbare de situație. După numărătoarea voturilor din 21 de secții, candidatul USR, Gabriel Pleșa, are 200 de voturi în fața candidatului PNL, Voicu Paul.

Informațiile sunt confirmate și de reprezentanții USR, care confirmă un avantaj după numărarea a aproape jumătate din secții.

Știrea inițială:

Din primele 8 secții (din cele 50 câte sunt în municipiu), diferența dintre candidatul PNL, Voicu Paul și candidatul USR PLUS, Gabriel Pleșa, este de 90 de voturi în favoarea liberalului, au comunicat reprezentanții partidului.

După numărătoarea a încă 4 secții, diferența dintre cei doi s-a redus la 57 de voturi.

Se anunță o luptă strânsă între cei doi candidați, pare a fi concluzia serii la sediul PNL Alba.

Știre în actualizare

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate