Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Al treilea urs omorât pe Autostrada A1 Sibiu – Sebeș, în ultimele luni. Animalul a sărit peste gardul de protecție

Publicat

urs autostrada

Încă un urs a fost omorât pe Autostrada A1, între Sibiu și Sebeș, acesta fiind al treilea animal lovit mortal în ultimele luni. Potrivit reprezentanților Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov, ursul a escaladat peste gardul înalt de 1,5 metri înălțime.

Potrivit reprezentanților DRDP Brașov, evenimentul a avut loc în jurul orei 06:00 dimineața, în apropiere de ieșirea de pe centura ocolitoare a Sibiului spre Cristian, pe sensul de mers Sebeș- Sibiu al autostrăzii. Se pare că animalul a escaladat gardul de protecție și a ajuns pe carosabil unde a fost lovit mai întâi de un TIR, după care a ricoșat într-o mașină mică. Aceștia spun că au identificat cu exactitate locul pe unde ursul a escaladat gardul înalt de 1,5 metri.

„În zonă este o pădure dar bănuiala este că ar fi venit din de la groapa de gunoi din apropiere. La nici 50 metri de locul incidentului există o subtraversare, un ecoduct pentru animale, dar din păcate ursul a ales să nu treacă pe acolo”, au anunțat reprezentanții DRDP Brașov.

Acesta este cel de-al treilea urs omorât de mașină pe autostrada A1 în ultimele luni, alte două animale fiind ucise la finalul verii.

Vezi și FOTO: Problemele cu animalele sălbatice continuă pe autostrada A1. Pui de urs lovit mortal de o mașină între Sibiu și Sebeș

Vezi și FOTO: Un urs a fost lovit MORTAL de o camionetă pe autostrada Sibiu-Sebeș

În urma acelor incidente au fost instalate peste 2.000 de metri de gard nou de protecție și urmează să mai monteze încă 2000 de metri de gard.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax