Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Alba Carolina Beach Volleyball Tournament și-a desemnat câștigătorii. Aproape 100 de sportivi s-au luptat pentru podium

Publicat

După patru zile de meciuri intense, cea de a IX-a ediție ca competiției „Alba Carolina Beach Volleyball Tournament” și-a desemnat câștigătorii. La competiție au participat 30 de echipe la masculin, și 17 echipe la feminin, adică aproape 100 de sportivi ce s-au luptat pentru podium.   

În clasamentul feminin, pentru a 3-a ediție consecutiv, bucureștencele de la Double Trouble, Ana Maria Armeanu și Diana Maris, au ocupat primul loc. Locul 2 a fost ocupat de echipa din Cluj Napoca, „Same Old Team”, formată din Lavinia Ifrim si Alexandra Negrea, iar locul 3 a mers la o altă echipă din București, fetele de la Zuper – Gloria Tudose și Maria Blându.

La masculin, trofeul campionilor a mers la echipa „La Limita Perfecțiunii” din Galați, formată din Gabriel Albu și Jonathan Bulugu. Locul 2 a fost ocupat de echipa din Cluj-Napoca „Olivo Coffee Culture” – Marius Nica și Marius Ciortea, iar pe locul 3 s-a situat echipa „Chile” din Cluj -apoca: Andrei Leonte și Andrei Chira.

Concursul de la Alba Iulia este unul dintre cele mai apreciate în calendarul competițional al jucătorilor de volei pe plajă, cererea echipelor care doresc să se înscrie fiind mereu mult mai mare decât locurile disponibile. Ediția din 2024 a confirmat încă o dată acest lucru, toți participanții fiind mulțumiți de organizare, calitatea terenului de joc și a spațiului pentru antrenmante, condițiile oferite și atmosfera creată. În acest sens, organizatorii doresc să mulțumească personalului de la complexul Astoria, voluntarilor de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, precum și tuturor spectatorilor care au asistat la meciuri și au adus energie evenimentului.

Prin acest eveniment, se dorește popularizarea acestui sport, elegant și intens deopotrivă. Alba Iulia este unul dintre puținele orașe care oferă un teren de beach volleyball omologat pentru competiții naționale. Mai mult decât atât, acest teren poate fi folosit gratuit, pe baza disponibilității, de către cei care vin la Astoria Pool Park.

Competiția a fost organizată de ACS Alba Jumpers și Astoria Pool Park, alături de Universitate „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate