Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alba Carolina Cup 2013: Un bichon frise a câștigat Supreme Best Show pentru a doua oară consecutiv

Publicat

A doua zi de competiții din cadrul expoziției chinologice „Alba Carolina Cup” și-a desemnat câștigătorii. Un bichon frise din Finlanda a fost marele câștigător al expoziției, acesta primind premiul Supreme Best Show. Frumosul cățel a fost vedetă și în prima zi, fiind laureatul zilei de sâmbătă. De remarcat că aceeași rasă a avut câștig de cauză și anul trecut în competiția desfășurată la Alba Iulia, fiind astfel marele câștigător pentru a doua oară consecutiv. 

Peste 600 de câini au participat weekend-ul acesta în competiția dedicată lor. După două zile în care arbitrii au jurizat toate tipurile de câini, s-a trecut la competiția „Best in Show”, în care au fost desemnate în fiecare zi de concurs cele cei frumoase exemplare. Aproximativ 70 de câini au intrat în această competiție, fiind împărțiți pe mai multe categorii. Dincolo de competiția convențională, iubitorii de câini au avut șansa să discute cu profesioniști din domeniu despre tot ce-i interesează și îi apropie în pasiunea lor comună: diete, antrenamente, întreținere, medicină veterinară etc. Evenimentul a avut menirea de a arăta tuturor capacitățile extraordinare pe care le au companionii noștri cu patru picioare, adaptați unui stil de viață umanizat, modelat cu atenție și dragoste de către proprietarii lor. Un prilej de inspirație pentru toți cei care își doresc să afle mai mult despre Ciobănescul Românesc Mioritic sau drespre rasele molossoide va fi acela al cluburilor: Dac Moloss Club și Mioritic Club.

Vezi mai jos o galerie foto cu câinii care au intrat în competiție duminică:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax