Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Alba Iulia a devenit CETATEA COPIILOR. Tărâm de basm cu jocuri, karaoke, concursuri şi surprize pentru copii şi părinţi

Publicat

IMG_1325 De 1 Iunie, Alba Iulia a devenit Cetatea Copiilor, un prilej de bucurie pentru cei mici, dar şi pentru cei care încă nu au uitat ce înseamnă joaca. Zeci de copii, însoțiți de părinți, au venit în Piața Cetății și pe strada Militari din Cetatea Alba Carolina, unde au găsit ateliere de creație și face painting, miniterenuri de sport, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.

Festivalul Cetatea Copiilor, ajuns la a 8-a ediţie, este un eveniment unic în România şi reprezintă un prilej atât pentru copii, cât şi pentru părinţi de a petrece mai mult timp în aer liber, bucurându-se împreună de jocurile copilăriei.

În piața Piata Cetăţii şi strada Militari din Cetatea Alba Carolina au fost amplasate corturi, miniterenuri de sport, piste, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.

IMG_1368 Pe lângă jocuri, de 1 iunie, Cetatea Alba Carolina a devenit locul de întâlnire al fanilor Violettei. Începând cu ora 10.00, zeci de copii au sosit împreună cu părinții în zona scenei, unde au fost întâmpinați de actrița Simina Constantin de la Teatrul ”Țăndărică” din București, care a interpretat unul dintre personajele foarte haioase din serialul “Violetta” de la Disney Channel, simpatica Olga.

 

 

 

IMG_1345 Pe scenă a urcat mai apoi Andra Gogan. Tânăra de 17 ani este puștoaica care și-a ”împrumutat” vocea pentru foarte multe personaje din serialele difuzate Disney Channel și Disney Junior, cel mai cunoscut fiind ”Doctorița Plușica”. Fanii au avut parte de numeroase momente speciale: au putut cânta melodiile Violettei împreună cu Andra Gogan, protagonista emisiunii “I Love Violetta”, au dansat și s-au întâlnit cu alți fani Violetta pentru a discuta despre personajul lor preferat, în așteptarea concertului “Violetta Live” care va avea loc pe 2 septembrie, în București, la Arena Națională.

“Violetta” spune povestea unei adolescente talentate care se întoarce în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa. Odată întoarsă, ea își găsește prieteni devotați, descoperă dragostea adevărată și pasiunea pentru muzică și trece prin încercările maturizării. Violetta a fost un adevărat succes pe fiecare piață unde a fost lansat. În prezent, serialul este difuzat de Disney Channel în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Rusia, putând fi urmărit în aproape 140 de țări.

Cu prilejul acestui eveniment, editura Litera a lansat două noi titluri din colecția “Violetta”– Jurnalul meu secret și Jurnalul de vacanță, iar Danina Line a prezentat colecția de tricouri de vară dedicată Violettei. În plus, participanții au putut face schimb de stickere cu personajele lor îndrăgite din cărți și film, au descoperit stilul Violettei de la trei stiliste cu experiență și au putut participa la concursurile pregătite special pentru ei.

Începând cu ora 13.00, şcolile de dans Chirilă şi Maria Brudan vor susţine spectacole de dans.

Întreaga zi va însemna un tur de forță cu jocuri şi concursuri susţinute de voluntari şi animatori profesionişti: jocuri gonflabile, baloane, înghețată, face painting și orice altceva își mai pot imagina cei mici. Nu vor lipsi nici cadourile și premiile pregătite pentru cei mai activi și talentati dintre puști.

Unul dintre cele mai așteptate momente din preajma zilei în care sărbătorim bucuria copilăriei va avea loc cu o zi mai târziu, pe 2 iunie, când copiii de la școlile, grădinițele și centrele speciale din Alba Iulia vor primi înghețată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax