Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Alba Iulia, o cetate a dunelor de zăpadă. Angajaţii Salprest sunt depăşiţi de iarna grea care s-a abătut asupra municipiului

Publicat

Găsirea unui loc de parcare în aceste zile în Alba Iulia a devenit o adevărată aventură pentru conducătorii auto, iar asta deoarece, în zonele delimitate pentru staţionarea maşinilor, domnesc acum munţi de zăpadă. Omătul împins de utilajele de deszăpezire de pe carosabil a format pe marginile arterelor de circulaţie troiene ce măsoară şi câţiva metri, iar şoferii care se încumetă să îşi parcheze autovehiculele au toate şansele să rămână blocaţi acolo. Problema a fost sesizată şi de reprezentanţii Primăriei Alba Iulia, care au declarat că îndepărtarea mormanelor de zăpadă din municipiu reprezintă o prioritate în aceste zile.

Deşi în Alba Iulia nu mai ninge de două zile, iar deszpezirea părţii carosabile nu mai reprezintă o prioritate pentru conducerea „Salprest” (cu excepţia arterelor secundare), angajaţii firmei de salubrizare par să facă cu greu faţă iernii grele care s-a abătut asupra municipiului. Aceştia întârzie să ridice troienele de zăpadă care s-au format pe marginile şoselelor, îngreunând substanţial  deplasarea pietonilor şi obligându-i pe şoferi să piardă timp considerabil pentru găsirea unui loc de parcare. Astfel de munţi de zăpadă pot fi observaţi pe extremităţile tuturor arterelor de circulaţie din Alba Iulia şi provoacă nervii albaiulienilor.

Conştienţi de această situaţie, reprezentanţii Primăriei Alba Iulia au pornit, miercuri, la fotografiat zonele cu probleme din municipiu şi sunt hotărâţi să facă toate demersurile pentru a mobiliza utilajele „Salprest” în teren. Aceştia au asigurat că zăpada va fi încărcată şi transportată de pe locurile de parcare ale albaiulienilor.

FOTO: Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ionutz

    joi, 16.02.2012 at 07:11

    Daca si astea sunt mormane….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax