Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: Alba Iulia, ”Orașul supermarketurilor”: Au început lucrările la construcția unui nou magazin Penny, pe drumul spre Micești

Publicat

Au început lucrările la construcția unui nou supermarket Penny în Alba Iulia. Terenul a fost pregătit pentru construcție. Potrivit documentației, Magazinul Penny Market va fi amplasat pe Calea Moților, pe drumul spre Micești și va avea și o carmangerie. 

Lucrările cuprind, pe lângă clădire, accese pietonale, trotuare, parcare, stâlp publicitar și împrejmuire.

Constructorul este SC Acomin SA din Deva, iar autorizația de construcție a fost emisă pentru doi ani, respectiv până în februarie 2024.

Penny este parte a grupului Rewe din Germania și are în România 262 de magazine. Compania a anunțat deja că are nevoie de angajați: șef de secție, lucrători comerciali, șefi de departament și casieri.

Pe harta municipiului Alba Iulia, supranumit deja ”orașul supermarketurilor”, se va adăuga și un nou magazin Kaufland.

Noul Kaufland va fi situat lângă giratoriul de pe strada Tudor Vladimirescu, în proximitatea Liceului Tehnologic ”Alexandru Domșa” și va avea în apropiere un magazin Penny.

Mai exact, în orașul cu trei supermarketuri Lidl, un Selgros, câte un Profi sau un Penny prin aproape fiecare cartier, mai apar încă 2.

Rămâne de văzut cum va rezolva primăria situația traficului pe Calea Moților, spre Micești în condițiile în care și acum drumul este o mare problemă pentru șoferi, mai ales în zona Kaufland și a magazinelor din zona comercială de acolo.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tot uncetatean

    sâmbătă, 12.02.2022 at 20:05

    Simplu, trântește un mac Donald’s cu giratoriu și după execuția lui mac mac, realizează ca nu se poate face giratoriu. Simplu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax