Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: Alba Retail Park și-a deschis porțile pentru albaiulieni. Cele mai căutate au fost LCD-urile și încălțămintea de iarnă

Publicat

Joi de la ora 9.00, Alba Iulia Retail Park și-a deschis porțile și pentru cumpărători, asta după ce miercuri, oficialitățile au inaugurat noul centru comercial din municipiu. Aproximativ 100 de oameni au venit încă de la ora 8.00 pentru a prinde unul dintre produsele oferite de cele patru magazine la ofertă.

Dacă în alte orașe cumpărătorii se înghesuiau pentru a-și cumpăra o tigaie sau ulei, la Alba Iulia, localnicii au dat năvală la LCD-urile aflate la promoție în magazinul Altex. Prețul unui televizor LCD a fost de 999 de lei.  Totuși, oamenii mai chibzuiți și cu mai puțini bani în buzunar s-au orientat spre magazinul de încălțăminte Deichmann, unde încălțămintea de iarnă s-a vândut foarte bine.

În afară de produsele amintite mai sus, cumpărătorii au mai profitat de ofertele speciale, pentru a-și cumpăra produse din domeniul IT și electrocasnice. Cei cu bani mai mulţi și-au îndreptat atenția spre plasmele Smart TV.

De remarcat a fost faptul că totul s-a petrecut într-un mod civilizat și calm, fără a exista clinciuri pe vreuna din promoții.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. HH

    joi, 17.11.2011 at 21:34

    CE PROST E SCRIS ARTICOLUL, CU CATA INGAMFARE ” IN ALTE ORASE OAMANII SE INGHESUIAU LA O TIGAIE … LA NOI LA UN LCD „, CE MOD PERVERS DE A PUNE PROBLEMA !

    • moderatorul de serviciu

      joi, 17.11.2011 at 22:19

      @HH, ce te oftici asa. Asta este adevarul. Asa a fost acolo. Asta au vrut sa cumpere oamenii. Apropo chiar s-a epuizat tot stocul de LCD-uri cu 900 lei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax