Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Albaiulian amendat de poliţiştii locali, pentru depozitarea ilegală a unor deșeuri provenite din construcții

Publicat

P2100007 Un albaiulian a avut “ghinionul” de a fi prins de Poliţia Locală în timp ce dorea să lase pe marginea drumului deşeuri provenite din construcţii. A fost amendat de oamenii legii.

Polițiștii locali albaiulieni au organizat miercuri o acțiune “pândă”, ce a avut drept scop identificarea și sancționarea persoanelor care depozitează deșeuri de orice fel în locuri neautorizate.

P2100009 În urma acțiunii, în jurul orei 20,00, a fost identificată și sancționată cu amendă contravențională o persoană care depozita deșeuri provenite din construcții, pe marginea carosabilului, pe DJ 107C.

Poliţia Locală reaminteşte că, potrivit prevederilor Legii nr.195/2005 actualizată, privind protecția mediului, depozitarea de deșeuri de orice fel în locuri neautorizate se sancționează cu amendă de până la 10.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv 60.000 de lei pentru persoanele juridice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax