Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Albaiulian, mândru la volan” II: Șoferii au fost invitați din nou să-și arate aprecierea față de orașul natal

Publicat

Primăria Alba Iulia a invitat din nou cetățenii să arate că sunt mândri că sunt albaiulieni și să-și aplice pe mașini, de Zilele Orașului, emblemele municipiului. Este vorba despre un steguleț din mătase inscripționat cu „Alba Iulia, Cealaltă capitală” și un odorizant cu logo-ul orașului care confirmă că este „albaiulian mândru la volan”.

Sâmbătă, 26 mai, între 13.30 și 14.30, au fost distribuite steguleţe şi odorizante în zona sensului giratoriu de lângă Cinema „Dacia”, şoferilor aflaţi în trafic. „Cadourile” de ziua oraşului au putut fi ridicate şi de la intrarea principală în sediul Primăriei Alba Iulia – Calea Moților nr. 5 A, între orele 12.00 și 14.00.

”Campania este la cea de-a doua ediție în acest an, fiind organizată pentru a pune în evidență apartenența localnicilor la acest oraș și pentru a se distinge cât mai bine în trafic, de zilele orașului”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coşer. Acesta a amintit că, anul trecut, campania a avut și alte elemente, respectiv un sticker cu inscripția ”Albaiulian mândru la volan”, însă acum s-a renunţat şi au fost distribuite steguleţe şi odorizante.

Șoferii s-au bucurat de micile atenţii şi s-au declarat „mândri la volan”. Organizatorii acţiunii au împărţit cadourile şi în staţia de taxi şi în parcările din zonă. Anul acesta, 1.000 de mașini vor „colora” oraşul cu inscripţiile „Cealaltă Capitală”.

Andreea MEZEI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax