Connect with us
Publicitate

SPORT

FOTO: Albaiulianul Nicușor Stanciu ar putea debuta joi pentru Sparta Praga. „Sunt tare fericit că sunt aici”

Publicat

Nicolae Stanciu a semnat contractul Sparta Praga. Antrenorul Andrea Stramaccioni i-a spus lui Stanciu că trebuie să se pregătească de debut. Sunt şanse mari ca fotbalistul român să joace primul meci joi când Sparta Praga înfruntă Loko Vltavín, o echipă din ligile inferioare.

Va fi primul meu meci în noul meu tricou şi am emoţii. Va fi o partidă de pregătire. Este important să ne cunoaştem cât mai bine şi să jucăm cel mai bun fotbal al nostru”, a spus internaţionalul român într-un interviu acordat pe siteul clubului.

Presa belgină a scris că „afacerea Stanciu” s-a realizat pentru 9 milioane de euro. În această calcule sunt incluse suma de transfer, salariul jucătorului, dar şi bonusurile pe care trebuie să le primescă Anderlecht Bruxelles. Tratativele au fost stresante pentru jucător.

„Mă simt bine şi sunt tare fericit că sunt aici. Mă bucur că s-au terminat negocierile şi am semnat în sfârşit. Sincer, nu m-am odihnit prea mult în ultimele săptămâni. Colegii m-au primit foarte bine şi mi-au făcut o impresie foarte bună. Pe Bogdan Vătăjelu îl ştiu din ţară”, a declarat internaţionalul român.

Nicolae Stanciu a evoluat în România pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui şi Steaua Bucureşti (actuala FCSB). La sfârşitul verii lui 2016, el a semnat cu Anderlecht, devenind cel mai scump jucător din istoria campionatului Belgiei, 7,8 milioane euro (bonus de 2 milioane de euro neactivat), conform RTBF. În vara lui 2016, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, el a marcat toate cele trei goluri ale Stelei împotriva Spartei Praga, echipa bucureşteană obţinând calificarea cu scorul general de 3-1.

Stanciu a jucat în 34 de meciuri de campionat pentru Anderlecht, reuşind cinci goluri. În sezonul trecut, Anderlecht a câştigat campionatul şi a ajuns în sferturile de finală ale Europa League. În actuala stagiune, el a fost folosit puţin de echipa din capitala Belgiei, la care mai legitimat şi Alex Chipciu.

sursa: digisport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax