Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Albumul Străduinței și al Suferinței”. Cum arată mâinile medicilor îmbrăcați ore în șir în echipament anti COVID-19

Publicat

Un album foto online denumit „Albumul Străduinței și al Suferinței” ilustrează modul în care arată mâinile medicilor ce petrec ore în șir îmbrăcați în echipament de protecție, în timp ce îi tratează pe pacienții infectați cu COVID-19. Federația Solidaritatea Sanitară este cea care a lansat acest album cu imaginile tulburătoare.

„Fiind constituit pe baza contribuției voluntare a angajaților, albumul oferă presei și publicului posibilitatea  unui contact obiectiv cu actualele „chipuri profesionale” ale celor aflați pe baricadele rezistenței în fața COVID-19. Parcurgerea lui, fotografie cu fotografie, poate transmite tuturor cetățenilor gândurile și sentimentele salariaților din sănătate, facilitând înțelegerea mai adecvată a ceea ce se întâmplă”, au transmis reprezentanții Federației Solidaritatea Sanitară.

 

Albumul conține peste 500 de fotografii și prezintă salariați reali, aflați la datorie, îmbrăcați în echipamentele individuale de protecție și desfășurându-și activitatea în condiții de muncă deosebit de periculoase, împreună cu precizările unora dintre aceștia privind situația în care se află.

„<Albumul Străduinței și al Suferinței> reprezintă totodată un suport vizual, adecvat noului context, pentru solicitările pe care Federația „Solidaritatea Sanitară” le-a înaintat în mod repetat Guvernului privind măsurile de protecție și recompensă a salariaților din sănătate. Solicitările noastre vizează o reformă reală a condițiilor de muncă a salariaților aflați în prima linie a luptei împotriva COVID-19 și realizarea unui plan național de protecție, bazate pe negocierea condițiilor de desfășurare a activităților corespunzător noului context”, au mai transmis reprezentanții federației.

Albumul poate fi văzut AICI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax