Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | “Aleg Mişcarea” – Convenţia de Fitness: Albaiulienii au ocazia să testeze ultimele metode și concepte de antrenament

Publicat

Albaiulienii pasionaţi de sport au ocazia să se antreneze pentru o zi, cu cei mai buni instructori din oraș. Cele mai eficiente exerciții pentru slăbit, tonifiere și dezvoltarea musculaturii sunt prezentate în cadrul celei de-a doua ediții a Convenției de Fitness “Aleg mişcarea”. Evenimentul are loc sâmbătă, 16 noiembrie și prezintă publicului larg ultimele concepte și metode de antrenament.

Organizatorii spun că antrenamentul te poate ajuta să scazi riscul de îmbolnăvire. Deși beneficiile de lungă durată par a fi o noțiune abstractă, studiile arată că persoanele care se țin de exerciţii o fac pentru satisfacțiile imediate, cum ar fi de a avea mai multă energie sau de a se simți mai puțin stresat. Sportivii susțin că motivele antrenamentelor sunt pentru a face ziua mai frumoasă, pentru a fi mai alerți într-o şedință târzie sau mai calmi cu cei din jur și mai încrezători în atingerea scopurilor zilnice.

(P)  Adidasi și tricouri fitness  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

“În ziua de azi, sportul, fitness-ul sunt asociate mai mult cu aspectul fizic și prea puțin cu conceptul de sănătate. Când vorbim despre sănătate, ne referim la buna funcționare a organismului și a tuturor sistemelor funcționale ce îl compun. Aceste sisteme au o strânsă legătură între ele, influenţându-se reciproc. Astfel, punând în acțiune sistemul osos-muscular (sport), influențăm pozitiv circulația sanguină, oxigenarea organismului, stimulăm digestia, metabolismul, creștem tonusul muscular și mental. De aici ideea de sport pentru sănătate”, ne-a declarat Lucian Nicolescu, instructor de fitness.

(P) Echipament sport. Haine, încălțăminte, accesorii. Peste 50 de branduri. Comenzi online. Transport gratuit în Alba Iulia. Plata la primirea coletului. Numai pe FashionSport.ro

Participanţii vor avea ocazia să asiste la prezentări și chiar să se antreneze alături de adevărați „guru” în domenii precum Fitness Extrem, Aerobic, Tae Bo, Kangoo Jumps, Zumba și multe altele.

“E păcat să treci prin viață fără să valorifici la maxim corpul cu care ești înzestrat”, a mai spus Nicolescu.

Pe durata câtorva ore, cei șase antrenori prezintă o parte de antrenamente demonstrative, care reflectă diferite metode de antrenament, specifice fiecărui instructor:

Ora 14.00 – KANGOO JUMPS – Elena & Alex

Ora 15.00 – ZUMBA – Adina Stoica & Larisa Balea

Ora 16.00 – FITNESS EXTREM – Nicolescu S. Lucian

Ora 17.00 – TAE BO – Sendy Ţălnar

Ora 18.00 – COOLDOWN SESION – un final interactiv oferit în grup de toți instructorii participanți.

Nicoleta MATEIU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. alex

    miercuri, 30.10.2013 at 08:10

    Buna,
    as vrea sa stiu locatia si cine poate participa, sau cum se procedeaza e inscriere sau cum?
    Multumesc.

    • Camelia Toma

      miercuri, 30.10.2013 at 10:14

      Locaţia Convenţiei de Fitness este sala „Mercur Styl”. Cine vrea să participe trebuie să se înscrie la unul dintre instructorii amintiţi în material. Taxa de înscriere este 15 lei până în 6 noiembrie şi 25 de lei în perioada 7-16 noiembrie.

  2. mda

    miercuri, 30.10.2013 at 13:39

    Trainerul si nutritionistul nicolescu. luati-va frate dupa el, ca va paraditi corpul, stiu ce vorbesc. dupa indrumarea lui m-am ales cu o durere de spate de care am scapat foarte greu, din executai unui exercitiu pe care il „prescrie” tuturor.
    In alba Iulia, ai unde sa faci sport dar nu sub indrumarea unor adevarati instructori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax