Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO- ALEGE VIAȚA, acțiune IPJ Alba: Zeci de pietoni amendați, permise reținute și sancțiuni pentru viteză

Publicat

Siguranţa traficului rutier din Alba Iulia, în atenţia poliţiştilor. La sfârșitul săptămânii trecute poliţiştii au aplicat 145 de amenzi şi au reţinut 4 permise de conducere în cadrul unei acţiuni cu efective suplimentare.

La data de 12 ianuarie, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, cu sprijinul poliţiştilor rutieri din Alba Iulia, Sebeş, Aiud şi ai poliţiştilor de ordine publică din Alba Iulia, Aiud şi de la Secţiile de Poliţie Rurală Vinţu de Jos şi Galda de Jos, au desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Alba Iulia, ce a vizat prevenirea accidentelor datorate neacordării de prioritate vehiculelor şi pietonilor cât şi a celor datorate indisciplinei pietonilor.

În cadrul acţiunii au fost aplicate 145 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 23.990 lei, din care 64 pietonilor ce s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Dintre sancţiunile aplicate conducătorilor auto, 12 au fost pentru viteză excesivă, 14 pentru neportul centurii de siguranţă, 10 pentru oprire/staţionare neregulamentară, două pentru neacordare de prioritate pietonilor, una pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, una pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului, iar restul pentru alte abateri.

Au fost reţinute 4 permise de conducere şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax