Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO Alegeri la Consiliul Elevilor de la Liceul Teoretic Teiuș. Noua conducere, votată de elevi

Publicat

22243931_1366044476840203_1262754748_o La Liceul Teoretic Teiuş s-au organizat săptămâna aceasta alegeri pentru funcţiile de preşedinte, vicepreşedinte şi secretar al Consiliului Elevilor. Conform Regulamentului Consiliului Elevilor, parte a Regulamentului de Ordine Interioară, preşedintele şi vicepreşedintele sunt aleşi pentru maxim doi ani, prin vot secret, de toţi elevii liceului.

Au fost doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte: Mihaela Medrea-clasa a X-a Real şi Stefánia Ösz-Strakator-clasa a XI-a Real. Pentru funcţia de vicepreşedinte au concurat: Andra Sîrb-clasa a X-a Real şi Ştefan Mateica-clasa a X-a Uman. Pentru funcţia de secretar a fost un singur candidat, Bogdan Bobăilă din clasa a XI-a Real. Dosarele lor au fost validate de comisia electorală, formată din doi membri ai Consiliului Elevilor ( Hari Vinţeler şi Cătălin Rus) şi un cadru didactic (dna prof. Nicoleta Cîmpean). Condiţiile de eligibilitate pentru funcţia de preşedinte au fost: media generală cel puţin 9,00, media la purtare 10, recomandarea unui cadru didactic pentru a ocupa această funcţie, un tabel cu minim 20 de adeziuni ale elevilor liceului, o scrisoare de intenţie, un CV şi acordul părinţilor. În dosarele depuse se găsesc şi platforma electorală şi sloganul propriu. 

Cele 5 candidaturi au fost aduse la cunoştinţa elevilor din liceu în cadrul unui careu, în data de 3 octombrie. Acesta a marcat începutul campaniei electorale. Joi, 5 octombrie la ora 12:00, după 3 zile de campanie, aceasta s-a încheiat cu o conferinţă de presă, în care candidaţii și-au expus plaforma electorală.

Cele 5 candidaturi au fost aduse la cunoştinţa elevilor din liceu în cadrul unui careu, în data de 3 octombrie 2017. Acesta a marcat începutul campaniei electorale. Joi, 5 octombrie la ora 12:00, după 3 zile de campanie, a avut loc o conferinţă de presă. La conferinţa de presă candidaţii şi-au expus plaforma electorală şi au răspuns întrebărilor adresate.

Vineri, 6 octombrie a avut loc votul.

În liceu sunt 199 de elevi, dintre care 164 au fost prezenţi în data de 6 octombrie – ziua votului – şi şi-au exprimat opţiunea. Mihaela Medrea a câştigat cu 84 de voturi, contracandidata sa, Stefánia Ösz-Strakator, având 79 de voturi. Un vot a fost nul.

Pentru funcţia de vicepreşedinte a fost aleasă Andra Sîrb, acumulând 87 opinii pro, în timp ce Ştefan Mateica a avut 75 de voturi. Două voturi au fost nule. Bogdan Bobăilă a acumulat 126 de voturi pro, 37 contra, iar un vot a fost nul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax