Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alegeri la Liceul Teoretic Teiuş. Paul Cobliş şi Aura Ciorbea preiau conducerea Consiliului Elevilor

Publicat

alegeri CSEI Teius  2 Duminică a fost zi de alegeri şi pentru elevii de la Liceul Teoretic din Teiuş: şi-au desemnat conducerea forului reprezentativ la nivelul unităţii de învăţământ. În urma voturilor, Paul Cobliş preia funcţia de preşedinte la Consiliul Elevilor, iar Aura Ciorbea, cea de vicepreşedinte.

La Liceul Teoretic Teiuş s-au organizat alegeri pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Elevilor. Conform Regulamentului Consiliului Elevilor, parte a regulamentului de ordine interioară, preşedintele este ales pentru doi ani, prin vot secret, de elevii liceului.

În liceu sunt 204 de elevi, dintre care 179 au fost prezenţi duminică şi şi-au exprimat alegerea. Paul Cobliş a câştigat cu 128 voturi, iar pentru funcţia de vicepreşedinte a fost aleasă Aura Ciorbea, acumulând 105 opinii pro.

Au fost doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte: Paul Cobliş – clasa a X-a Real şi Andreea Lascu -clasa a X-a Uman. Pentru funcţia de vicepreşedinte au concurat Aura Ciorbea – clasa a X-a Real şi Răzvan Pătrânjan – clasa a X-a Uman.

Dosarele lor au fost validate de comisia electorală, formată din trei membri ai Consiliului Elevilor – doi din liceu (Binca Popa şi Carina Sîrbu) şi un supraveghetor de la Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud (Norbert Grecu) şi profesoara Nicoleta Cîmpean.

Condiţiile de eligibilitate au fost: media generală cel puţin 9,00, media la purtare 10, recomandarea unui cadru didactic pentru a ocupa această funcţie, un tabel cu minim 20 de adeziuni ale elevilor liceului, o scrisoare de intenţie, un CV şi acordul părinţilor. Dosarele au cuprins şi platforma electorală şi sloganul propriu.

Elevii s-au implicat cu multă seriozitate în această acţiune, fiind un exerciţiu democratic ce întăreşte ideea de implicare la nivel extracurricular şi îi pregăteşte să devină responsabili.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax