Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alegeri la USR Alba. Cine va conduce organizația județeană în următorii doi ani

Publicat

usr alba

Filiala Județeană USR Alba are o nouă echipă de conducere. Beniamin Todosiu a fost reales președinte în cadrul Conferinței Județene.

De asemenea, Horșa Ionuț, Cătalin Cacovean, Adrian Chivoiu, Cristi Campean, Marius Rof și Nemes Claudiu au fost aleși vicepreședinți.

Alegerile pentru noua echipă de conducere a partidului au avut loc în data de 16 iunie. 

usr alba, conducere usr

În cadrul Conferinței Județene, la care au participat delegați din filialele USR din județ, s-a decis ca durata mandatului să fie de doi ani, iar în Biroul Județean să fie 11 reprezentanți, din care șase vicepreședinți.

Membrii Biroului Județean USR Alba sunt: Ioan Anghel, Iulian Țîr, Mateiu Marius și Heiuș Daniel. Au mai fost aleși cinci membri în Comisia Județeană de Arbitraj și trei cenzori pentru Comisia Județeană.

„Sunt bucuros că echipa USR a crescut semnificativ în tot județul și îi felicit pe toți cei care au făcut și vor face pasul spre USR. Ne pregătim pentru alegerile locale și vom pregăti cea mai bună ofertă electorală. Mergem la victorie!”, a declarat președintele Filialei Județene USR Alba, Beniamin Todosiu, într-o postare pe Facebook. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 17.06.2019 at 19:51

    Bravo voua ! Dar de acum incolo va trebui sa aratati ca nu ati fost umflati cu pompa din toate directiile si sustinuti de specialistii in manipulare. Inca nu aveti substanta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax