Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ALERTĂ La Alba Iulia: Plasă cu patru Cocktail-uri Molotov descoperită lângă Catedrala Încoronării din Cetatea Alba Carolina

Publicat

Mai multe sticle ce par a fi Cocktail-uri Molotov au fost descoperite miercuri, 8 februarie, în jurul orei 10.10, în fața Catedralei Încoronării din Alba Iulia. 

Potrivit surselor alba24.ro, sticlele, patru la număr au fost găsite într-un coș de gunoi amplasat lângă Catedrala din Cetatea Alba Carolina. 

Acestea erau puse într-o plasă de cumpărături.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în această dimineață, în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către Poliția Locală Alba Iulia cu privire la faptul că angajați ai firmei de salubritate au găsit, într-un coș de gunoi amplasat în parcul din fața Catedralei Reîntregirii Neamului din Alba Iulia, o sacoșă cu 4 sticle, în care se găsește o substanță posibil inflamabilă.

La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din polițiști de ordine publică, investigații criminale și criminaliști care efectuează investigații cu privire la acest incident, urmând ca lichidul din sticle să fie expertizat, în condiții de laborator.

Știrea inițială

Sticlele sunt umplute cu un lichid și au o cârpă băgată în interiorul sticlei și pe gura acesteia.

La fața locului se deplasează autoritățile din Alba Iulia pentru a cerceta sticlele și modul în care au ajuns acolo.

UPDATE 10.31: Potrivit surselor alba24.ro, primii care au ajuns la fața locului au fost polițiștii locali din Alba Iulia. La scurt timp au ajuns și criminaliștii de la IPJ Alba, care la acest moment fac cercetări în zonă.

Cei care au făcut descoperirea au fost angajații Polaris, care se ocupă de curățenia stradală din oraș și din Cetatea Alba Carolina. Angajații au fost cei care alertat autoritățile.

UPDATE 10.40: Potrivit reporterului alba24.ro, prezent la fața locului plasa cu cele patru sticle a fost ridicată de polițiștii de la IPJ Alba pentru cercetări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 08.02.2023 at 11:54

    Mai bine nu spuneaţi aşa ceva, că cei puşi să cerceteze nu ajung la nici o concluzie şi se mai fac şi de râs. Ca de obicei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax