Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alesia Lobonț și Marius Martin – MISS și MISTER BOBOC 2018 la Liceul „David Prodan” din Cugir

Publicat

miss mister boboc 2018 cugir

Alesia Lobonț și Marius Martin au obținut titlurile de MISS și MISTER Boboc 2018 la Liceul Teoretic „David Prodan” din Cugir. Tema Balului Bobocilor, organizat vineri seară, pe scena Centrului Cultural Cugir, a fost „Lumea desenelor animate”, magia și farmecul personajelor imaginare din capodoperele difuzate de postul de televiziune american, care furnizează desene animate.

Tema balului a fost propusă de către organizatori, aceștia fiind Consiliul Elevilor Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir, împărtășită și de cele șase perechi de boboci.

Din spectacol nu au lipsit parodiile, muzica, dansul, dar și probele de concurs pentru boboci.

Perechile care au dorit să încânte publicul și s-au luptat pentru marele premiu al serii au fost : Anita Paștiu și Emanuel Codrea – nr 3 și nr 4 din Nume de Cod: Calmul Nebunaticilor de Alături, Iulia Popescu și Robert Stoian – Familia Flinstone, Alesia Lobonț și Cornel Marcu – Raven și Beast Boy – personajele din serialul de animație Tinerii Titani, Corvina Torok și Rareș Bran – Dee Dee și Dexter – personajele din serialul de animație Laboratorul lui Dexter, Mianda Heroiu și Marius Martin – Daphne și Fred – personajele din serilaul de animație Scooby Doo, Schanice Dîrzu și Adi Opra – Kimiko Tohomiko și Raimundo Pedrosa – personajele din serilaul de animație Confruntarea Xiaolin.

Componența juriului a fost următoarea: Ionela Cozmescu, Ionuț Iancu, Diane Dobrean, Serafina Oargă, Mirabela Herlea, Maria Dodoc, Cătălin Mureșan, Roxana Jibotean, Roxana Matei și Vlad Corpodean.

Bobocii au avut de trecut prin mai multre probe, prima fiind cea de prezentare, la începutul spectacolului, la care juriul a punctat aspectul fizic, atitudinea, șarmul. A doau probă a fost aceea intitulată improshow – în care perechile au improvizat momente artistice pe durata unui minut.

A treia probă a treia probă a fost cea de dans (vals, reggae, latino, rock and rolll, muzică armănească), la care bobocii au dansat cum au știut ei mai bine.

Următoarea probă a fost aceea a recunoașterii partenerului/ partenerilor dintr-un colaj de forografii avute de dispoziție.

Ultima probă intitulată scurt „una scurtă” – fiecare pereche trebuia să spună o glumă despre anumite subiecte puse într-un context.

Spectacolul a fost presărat cu momente artistice. Invitații speciali ai serii au fost Radu Stoian și Bianca Vesa (dansuri sportive), Alexandru Tălmaciu, trupele de dans ale celor de la Exonorotic Kids Cugir.

Premianții:

Titlul de Miss și Mister Boboc al Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir – Alesia Lobonț și Marius Martin

Ttilul de Miss și Mister Popularitate – Anita Paștiu și Cornel Marcu.

Sorin Giurca


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRATIE

Rute alternative pentru evitarea blocajelor în trafic de la intrarea în Alba Iulia. Variantele care ocolesc podul de peste Mureș

Publicat

colaj rute ocolitoare

Pentru a evita traficul infernal de pe podul de peste râul Mureș, cauzat de lucrările de reparații care vor dura cel puțin două luni, șoferii au la dispoziție mai multe rute alternative, pentru a intra sau a ieși din Alba Iulia.  Cei care merg spre Deva sau Sibiu pot opta pentru varianta: centura Alba Iulia […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Locuri de muncă la stat, în județul Alba. Funcții de conducere, posturi de execuție, date și condiții de înscriere

Publicat

job

Alba24 vă prezintă locurile de muncă vacante în județul Alba, în cadrul instituțiilor de stat. Este vorba atât de funcții de conducere, cât și despre posturi de execuție, scoase la concurs și anunțate public de Agenția Națională a Funcționarilor Publici.  Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia Restaurator I Condiţiile specifice necesare în vederea participării la […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Târgul de Fete de pe Muntele Găina – meșteri populari premiați pentru păstrarea meșteșugurilor tradiționale. LISTA PREMIANȚILOR

Publicat

muntele gaina

Cei mai iscusiți meșteri populari din județul Alba au fost premiați, sâmbătă, în debutul Târgului de Fete de pe Muntele Găina pentru modul în care păstrează și promovează meșteșugurile tradiționale românești. Târgul, considerat una dintre cele mai mari și mai vechi sărbători populare în aer liber din România, a debutat în comuna Avram Iancu, localitate […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Un adăpost de animale din localitatea Ponor a fost cuprins de flăcări. Pentru stingerea focului intervin pompierii din Aiud

Publicat

pompieri-isu-incendiu-noaptea_3-e1540839254587

Un incendiu la un adăpost de animale din localitate Ponor a izbucnit sâmbătă seara, în jurul orei 23.00.  Potrivit ISU Alba, la fața locului au intervenit pompierii din Aiud cu două autospeciale de apă cu stingere și spumă.  Știre în curs de actualizare. 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate