Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alesia Lobonț și Marius Martin – MISS și MISTER BOBOC 2018 la Liceul „David Prodan” din Cugir

Publicat

miss mister boboc 2018 cugir

Alesia Lobonț și Marius Martin au obținut titlurile de MISS și MISTER Boboc 2018 la Liceul Teoretic „David Prodan” din Cugir. Tema Balului Bobocilor, organizat vineri seară, pe scena Centrului Cultural Cugir, a fost „Lumea desenelor animate”, magia și farmecul personajelor imaginare din capodoperele difuzate de postul de televiziune american, care furnizează desene animate.

Tema balului a fost propusă de către organizatori, aceștia fiind Consiliul Elevilor Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir, împărtășită și de cele șase perechi de boboci.

Din spectacol nu au lipsit parodiile, muzica, dansul, dar și probele de concurs pentru boboci.

Perechile care au dorit să încânte publicul și s-au luptat pentru marele premiu al serii au fost : Anita Paștiu și Emanuel Codrea – nr 3 și nr 4 din Nume de Cod: Calmul Nebunaticilor de Alături, Iulia Popescu și Robert Stoian – Familia Flinstone, Alesia Lobonț și Cornel Marcu – Raven și Beast Boy – personajele din serialul de animație Tinerii Titani, Corvina Torok și Rareș Bran – Dee Dee și Dexter – personajele din serialul de animație Laboratorul lui Dexter, Mianda Heroiu și Marius Martin – Daphne și Fred – personajele din serilaul de animație Scooby Doo, Schanice Dîrzu și Adi Opra – Kimiko Tohomiko și Raimundo Pedrosa – personajele din serilaul de animație Confruntarea Xiaolin.

Componența juriului a fost următoarea: Ionela Cozmescu, Ionuț Iancu, Diane Dobrean, Serafina Oargă, Mirabela Herlea, Maria Dodoc, Cătălin Mureșan, Roxana Jibotean, Roxana Matei și Vlad Corpodean.

Bobocii au avut de trecut prin mai multre probe, prima fiind cea de prezentare, la începutul spectacolului, la care juriul a punctat aspectul fizic, atitudinea, șarmul. A doau probă a fost aceea intitulată improshow – în care perechile au improvizat momente artistice pe durata unui minut.

A treia probă a treia probă a fost cea de dans (vals, reggae, latino, rock and rolll, muzică armănească), la care bobocii au dansat cum au știut ei mai bine.

Următoarea probă a fost aceea a recunoașterii partenerului/ partenerilor dintr-un colaj de forografii avute de dispoziție.

Ultima probă intitulată scurt „una scurtă” – fiecare pereche trebuia să spună o glumă despre anumite subiecte puse într-un context.

Spectacolul a fost presărat cu momente artistice. Invitații speciali ai serii au fost Radu Stoian și Bianca Vesa (dansuri sportive), Alexandru Tălmaciu, trupele de dans ale celor de la Exonorotic Kids Cugir.

Premianții:

Titlul de Miss și Mister Boboc al Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir – Alesia Lobonț și Marius Martin

Ttilul de Miss și Mister Popularitate – Anita Paștiu și Cornel Marcu.

Sorin Giurca


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Mugurii Crucii Roşii”. Preşcolari din Sebeş şi Petreşti au participat la un concurs de educaţie pentru sănătate

Publicat

Zeci de copii de la 9 grădiniţe din Sebeş şi Petreşti au participat, miercuri, la concursul „Mugurii Crucii Roşii”, organizat de Crucea Roşie Română Filiala Alba, în colaborare cu Şcoala gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Sebeş. Concursul s-a adresat copiilor preşcolari, pentru formarea deprinderilor de igienă personală şi însușirea cunoștințelor privind educația pentru sănătate. Anul acesta, la […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Românii cred că România se îndreaptă într-o direcţie greşită, dar sunt mai optimişti privind Europa. Sondaj INSCOP

Publicat

sondaj inscop

Un sondaj național realizat de INSCOP Research în martie relevă că românii sunt mai pesimiști în ceea ce privește direcția propriei țări și mai optimiști față de cea a Europei. 72,8% dintre români consideră că direcția în care se îndreaptă România este greșită. Un procent de 17,8% este de părere că direcția în care merge […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: “Micii Ecologiști ai Cetății”. Zeci de preşcolari din Alba au dovedit că sunt prieteni ai naturii

Publicat

micii ecologisti

Zeci de copii de la 17 grădiniţe din judeţul Alba au participat miercuri la a cincea ediţie a concursului “Micii Ecologiști ai Cetății”. Micuţii au avut de trecut prin trei probe: cea a costumelor confecționate din materiale reciclare, cea de întrebări și răspunsuri despre ecologie şi proba practică, în care fiecare echipaj a confecționat o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vizita Papei la Blaj: Semnificaţia beatificării celor şapte episcopi, pe Câmpia Libertăţii

Publicat

campia libertatii episcopi beatificare

În 2 iunie, pe Câmpia Libertăţii de la Blaj Papa Francisc va oficia ceremonia de beatificare a şapte episcopi greco-catolici uciși în România între anii 1950 – 1970. Despre semnificaţia momentului a vorbit şi Pr. Prof. Dr. Cristian Rus, de la Capela Arhiereilor din Blaj. “Momentul de beatificare de pe Câmpia Libertății din Blaj trebuie […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate