Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alesia Lobonț și Marius Martin – MISS și MISTER BOBOC 2018 la Liceul „David Prodan” din Cugir

avatar

Publicat

Publicitate
miss mister boboc 2018 cugir

Alesia Lobonț și Marius Martin au obținut titlurile de MISS și MISTER Boboc 2018 la Liceul Teoretic „David Prodan” din Cugir. Tema Balului Bobocilor, organizat vineri seară, pe scena Centrului Cultural Cugir, a fost „Lumea desenelor animate”, magia și farmecul personajelor imaginare din capodoperele difuzate de postul de televiziune american, care furnizează desene animate.

Tema balului a fost propusă de către organizatori, aceștia fiind Consiliul Elevilor Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir, împărtășită și de cele șase perechi de boboci.

Din spectacol nu au lipsit parodiile, muzica, dansul, dar și probele de concurs pentru boboci.

Perechile care au dorit să încânte publicul și s-au luptat pentru marele premiu al serii au fost : Anita Paștiu și Emanuel Codrea – nr 3 și nr 4 din Nume de Cod: Calmul Nebunaticilor de Alături, Iulia Popescu și Robert Stoian – Familia Flinstone, Alesia Lobonț și Cornel Marcu – Raven și Beast Boy – personajele din serialul de animație Tinerii Titani, Corvina Torok și Rareș Bran – Dee Dee și Dexter – personajele din serialul de animație Laboratorul lui Dexter, Mianda Heroiu și Marius Martin – Daphne și Fred – personajele din serilaul de animație Scooby Doo, Schanice Dîrzu și Adi Opra – Kimiko Tohomiko și Raimundo Pedrosa – personajele din serilaul de animație Confruntarea Xiaolin.

Componența juriului a fost următoarea: Ionela Cozmescu, Ionuț Iancu, Diane Dobrean, Serafina Oargă, Mirabela Herlea, Maria Dodoc, Cătălin Mureșan, Roxana Jibotean, Roxana Matei și Vlad Corpodean.

Bobocii au avut de trecut prin mai multre probe, prima fiind cea de prezentare, la începutul spectacolului, la care juriul a punctat aspectul fizic, atitudinea, șarmul. A doau probă a fost aceea intitulată improshow – în care perechile au improvizat momente artistice pe durata unui minut.

A treia probă a treia probă a fost cea de dans (vals, reggae, latino, rock and rolll, muzică armănească), la care bobocii au dansat cum au știut ei mai bine.

Următoarea probă a fost aceea a recunoașterii partenerului/ partenerilor dintr-un colaj de forografii avute de dispoziție.

Ultima probă intitulată scurt „una scurtă” – fiecare pereche trebuia să spună o glumă despre anumite subiecte puse într-un context.

Spectacolul a fost presărat cu momente artistice. Invitații speciali ai serii au fost Radu Stoian și Bianca Vesa (dansuri sportive), Alexandru Tălmaciu, trupele de dans ale celor de la Exonorotic Kids Cugir.

Premianții:

Titlul de Miss și Mister Boboc al Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir – Alesia Lobonț și Marius Martin

Ttilul de Miss și Mister Popularitate – Anita Paștiu și Cornel Marcu.

Sorin Giurca

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

PROIECT: Suspecții de evaziune fiscală dintr-un dosar scapă de acuzaţii, dacă unul dintre ei achită prejudiciul

avatar

Publicat

Comisia juridică din Camera Deputaților a votat marți un amendament la Legea 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, potrivit căruia, dacă unul dintre inculpații acuzați pentru aceeași evaziune fiscală achită prejudiciul integral, plus 20%, toți cei acuzați scapă de urmărirea penală.„Dispozițiile art. 10 alin. (1) se aplică tuturor inculpaților care au săvârșit împreună una […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Gafă a ministrului Culturii, rector al Universității din Alba Iulia: „Am preluat, pot să spun, ștacheta”

avatar

Publicat

daniel breaz stacheta

Noul ministru al Culturii, rectorul Universității din Alba Iulia Daniel Breaz, le-a spus spus marți deputaţilor din Comisia de Cultură că în mandatul său se va axa pe preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene începând cu 1 ianuarie și că în urmă cu două săptămâni el a preluat „ștacheta” de la omologul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

12 sectoare de drumuri județene din Alba, ÎNCHISE circulației rutiere în perioada de iarnă 2018-2019

avatar

Publicat

drum zapada

În perioada de iarnă, ca urmare a traficului rutier redus, 12 sectoare de drumuri județene din Alba, cu o lungime totală de aproape 66 de kilometri, vor fi închise circulației.Asta înseamnă că în zonele stabilite nu vor intra utilaje de deszăpezire sau luate alte măsuri de întreţinere a drumurilor, iar şoferii vor trebui să aleagă […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

JOI: Şedinţă la Consiliul Judeţean Alba. Taxe pe 2019, administrare drumuri, conducerea DGASPC. Ordinea de zi

avatar

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Consilierii judeţeni din Alba se reunesc joi, 13 decembrie, de la ora 11.00, în ședință ordinară, cu 11 proiecte pe ordinea de zi. Vor avea de aprobat, printre altele, modificarea traseului și lungimii drumului județean DJ 705 E: DN 7 – Tărtăria – Săliştea – Săliştea Deal, exercitarea cu caracter temporar a funcţiei publice de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate