Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alesia Lobonț și Marius Martin – MISS și MISTER BOBOC 2018 la Liceul „David Prodan” din Cugir

Publicat

miss mister boboc 2018 cugir

Alesia Lobonț și Marius Martin au obținut titlurile de MISS și MISTER Boboc 2018 la Liceul Teoretic „David Prodan” din Cugir. Tema Balului Bobocilor, organizat vineri seară, pe scena Centrului Cultural Cugir, a fost „Lumea desenelor animate”, magia și farmecul personajelor imaginare din capodoperele difuzate de postul de televiziune american, care furnizează desene animate.

Tema balului a fost propusă de către organizatori, aceștia fiind Consiliul Elevilor Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir, împărtășită și de cele șase perechi de boboci.

Din spectacol nu au lipsit parodiile, muzica, dansul, dar și probele de concurs pentru boboci.

Perechile care au dorit să încânte publicul și s-au luptat pentru marele premiu al serii au fost : Anita Paștiu și Emanuel Codrea – nr 3 și nr 4 din Nume de Cod: Calmul Nebunaticilor de Alături, Iulia Popescu și Robert Stoian – Familia Flinstone, Alesia Lobonț și Cornel Marcu – Raven și Beast Boy – personajele din serialul de animație Tinerii Titani, Corvina Torok și Rareș Bran – Dee Dee și Dexter – personajele din serialul de animație Laboratorul lui Dexter, Mianda Heroiu și Marius Martin – Daphne și Fred – personajele din serilaul de animație Scooby Doo, Schanice Dîrzu și Adi Opra – Kimiko Tohomiko și Raimundo Pedrosa – personajele din serilaul de animație Confruntarea Xiaolin.

Componența juriului a fost următoarea: Ionela Cozmescu, Ionuț Iancu, Diane Dobrean, Serafina Oargă, Mirabela Herlea, Maria Dodoc, Cătălin Mureșan, Roxana Jibotean, Roxana Matei și Vlad Corpodean.

Bobocii au avut de trecut prin mai multre probe, prima fiind cea de prezentare, la începutul spectacolului, la care juriul a punctat aspectul fizic, atitudinea, șarmul. A doau probă a fost aceea intitulată improshow – în care perechile au improvizat momente artistice pe durata unui minut.

A treia probă a treia probă a fost cea de dans (vals, reggae, latino, rock and rolll, muzică armănească), la care bobocii au dansat cum au știut ei mai bine.

Următoarea probă a fost aceea a recunoașterii partenerului/ partenerilor dintr-un colaj de forografii avute de dispoziție.

Ultima probă intitulată scurt „una scurtă” – fiecare pereche trebuia să spună o glumă despre anumite subiecte puse într-un context.

Spectacolul a fost presărat cu momente artistice. Invitații speciali ai serii au fost Radu Stoian și Bianca Vesa (dansuri sportive), Alexandru Tălmaciu, trupele de dans ale celor de la Exonorotic Kids Cugir.

Premianții:

Titlul de Miss și Mister Boboc al Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir – Alesia Lobonț și Marius Martin

Ttilul de Miss și Mister Popularitate – Anita Paștiu și Cornel Marcu.

Sorin Giurca

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax