Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Alexandru Boloage, vicecampion european la taekwondo. Performanță notabilă pentru sportivii albaiulieni, în Germania

Publicat

Alexandru Boloage, un tânăr sportiv din Alba Iulia, reprezentant la clubului ”Revolution Academy”, a reușit o performanță notabilă la Campionatul european de taekwondo din Germania. A câștigat locul doi și a devenit vicecampion european.

Acesta a făcut parte din lotul României la campionatul European, alături de Eduardo Cetean, de la clubul albaiulian. Eduardo a reușit să ajungă până în sferturile de finală.

Alexandru a trecut prin meciuri dificile, cu adversar puternic, dar a reușit clasarea pe locul secund al podiumului.

Scoruri:

România 25 – 2 Estonia

România 33-24 Italia

România 20-07 Franța

Semifinala: România 22-20 Belarus

Finala: România 39-47

Un rezultat muncit, micii noștri sportivi au luptat până în ultima secundă și au reușit o performanță foarte mare pentru Alba Iulia și pentru sportul albaiulian. De luni ne întoarcem în sala de antrenamente și o să ne pregătim intens pentru următoarele competitii. De asemenea, îi invităm pe toți albaiulienii la sport, fie pe copii la taekwondo, fie pe adolescenți și adulți la cursurile de kickbox. Sportul înseamă sănătate și o dezvoltare atât fizică cât și psihică”, a declarat pentru Alba24, Alin Moldovan, antrenorul Revolution Academy.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax