Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Alți doi medici de la Spitalul municipal Aiud, detașați la Spitalul suport COVID-19 din Blaj

Publicat

Alți doi medici din cadrul Spitalului Municipal Aiud au fost detașați la Spitalul COVID-19 Blaj, alături de medicul Roxana Nistea, au transmis vineri dimineața reprezentanții Primăriei Aiud. Este vorba despre medicul specialist gastroenterolog Mădălina Maria Gorgan și despre medicul specialist pediatru Ana Eugenia Popa.

„Toate gândurile noastre bune și toată susținerea noastră se îndreaptă spre doamnele doctor!”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Potrivit ultimelor informații disponibile la data de 30 aprilie, la nivelul municipiului Aiud se înregistrau 6 cazuri confirmate de COVID-19. De asemenea, 11 persoane au fost declarate vindecate și o persoană a decedat.

Joi, în municipiul Aiud se aflau 37 de persoane în izolare la domiciliu și o persoană în carantină. Începând de la momentul aplicării măsurilor de izolare pe raza municipiului Aiud, DSP Alba a dispus izolarea la domiciliu a 386 de persoane. Pentru 349 persoane perioada de izolare a încetat.

Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, ISU Alba a comunicat că un aiudean venit din străinătate a fost preluat de pe aeroportul din Cluj Napoca și spitalizat în același oraș deoarece este infectat cu COVID-19.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate