Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alţi patru hoţi de ţigări, prinşi de Poliţie lângă Teiuş. Doi dintre ei au fost arestaţi

Publicat

politie

Alţi patru hoţi de ţigări au fost prinşi, de data aceasta de către polițiștii clujeni, cu sprijinul polițiștilor IPJ Alba și Timiș, lângă Teiuş. Reamintim că doi hoţi au fost arestaţi după o urmărire cu focuri de armă la Vinerea şi apoi într-o pădure din Pianu.

Citeşte şi FOTO: Urmărire cu focuri de armă. Hoţi de ţigări, PRINŞI de Poliţia Alba într-o pădure din Pianu

Potrivit IPJ Cluj, în 27 octombrie, în jurul orei 3.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea unui furt dintr-un magazin de pe raza comunei Iara, judeţul Cluj, de unde au fost sustrase ţigări.

Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit că persoane necunoscute, care aveau fața acoperită, prin forțarea sistemului de închidere și anihilarea sistemului de alarmare, au pătruns în interiorul magazinului și au sustras 1.254 de pachete de țigări.

Cauza a fost preluată de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Aceștia, beneficiind de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au reușit să identifice persoanele implicate în comiterea furtului.

Inițial, a fost găsit autoturismul cu care aceștia se deplasau; acesta a fost găsit pe un teren viran, abandonat, la ieșire din orașul Teiuș, județul Alba. În urma examinării autoturismului, au fost găsite și ridicate telefoane mobile, instrumente de spargere, cagule și 1254 de pachete de țigări.

Ulterior, au fost depistate și persoanele implicate în comiterea faptei, fiind vorba despre doi bărbați, de 33 și 34 de ani, și două femei, de 18 și 22 de ani, din județul Timiș. Aceștia sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de  furt calificat.

Doi dintre aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, la data de 28 octombrie, cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de către magistrații Judecătoriei Turda.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor IPJ Alba și Timiș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax