Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Alunecări de teren pe DN 67C – Transalpina, după furtunile de sâmbătă. Intervenții pe mai multe sectoare de drum din Alba

Publicat

Având în vedere faptul că în curs zilei de sâmbătă, 13 iunie, au fost semnalate precipitații abundente pe teritoriul județului Alba, reprezentanții Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, Secţia Drumuri Naţionale Alba au intervenit pe sectoarele de drum afectate pentru a degaja partea carosabilă, pe DN75 – Vadu Moților, pe DN1R – Horea, pe DN74 – zona Dealul Mare și pe DN1 în zona Decea.

S-a intervenit și pe DN 67C – Transalpina, unde în mai multe zone au avut loc alunecări de teren.

De asemenea, reprezentanții Consiliului Județean Alba au intervenit în regim de urgență în vederea degajării căii de rulare a drumurilor județene și locale din zonele afectate, aceștia acționând în continuare, inclusiv la această oră, împreună cu efective și mijloace tehnice ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

Operațiunile vor continua până la rezolvarea tuturor problemelor semnalate în teren.

Reprezentanții S.C Electrica S.A. SDEE Transilvania Sud – Suc. Alba acționează pe teren cu echipe pentru a remedia defecțiunile apărute la instalațiile de energie electrică (stâlpi rupți de vânt și cabluri electrice defecte în zona Sebeș și conductoare rupte pe LE 20kw în zona Recea) ca urmare a fenomenelor meteorologice anterior menționate.

 

În zona Șugag și la Răchita acționează reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor Alba (SGA Alba).

Prefectul județului Alba Nicolae Albu și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel au fost prezenți duminică în zonele afectate de precipitații.

 

Aceștia au verificat modul de desfășurare a acțiunii de către instituțiile implicate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax