Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – ”Ambulanța gri”: un român din Diaspora ”răpește” șoferii de TIR aflați în tranzit și îi transportă la o secție de votare

Publicat

ambulanta gri

Românii și în special șoferii de TIR aflați în tranzit prin Europa fac efoturi mari pentru a ajunge la secțiile de votare. Dacă unii șoferi  și-au lasat camioanele în parcarea de pe autostradă și au mers pe jos 5 kilometri până în oraș, un român din Gent, Belgia a găsit o soluție pentru confrații săi. 

Acesta și-a redenumit mașina personală ”Ambulanța gri” care ”răpește” șoferii din cabinele de camion și îi duce la cea mai apropiată secție de votare. 

ambulanta gri

Doar sâmbătă, 15 persoane au apelat la serviciul bărbatului și au fost transportați de către acesta la o secție de votare, iar duminică, alți șoferi s-au arătat interesați de gestul bărbatului. 

” Dacă mai sunt români in Gent sau in imprejurimi care vor să voteze….da-ți un semn pe messenger. Vine ambulanța gri, vă răpește, vă duce la vot și vă aduce inapoi la cabină.

ambulanta gri

L.E. Ambulanța gri a mai răpit 3 „ăștia” șoferi și i-a dus la vot. Am ajuns la 18 răpiți. Și mai am 4 șoferi care vor să fie răpiți mâine de la VOLVO Gent” a scris bărbatul într-o postare pe Facebook.

sursă foto: Facebook 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. sristul

    duminică, 24.11.2019 at 19:09

    Pentru o operațiune similara, un alt roman a fost condamnat de justiția româneasca la inchisoare cu suspendare.
    Mergeți la vot cu încredere!! Sistemul trebuue certificat democratic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax