Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Amendă usturătoare primită de un tânăr din Alba. A aruncat deșeuri din construcții pe un teren din Fondul Forestier Național

Publicat

Un tânăr de 19 ani din Sebeș s-a ales cu o amendă usturătoare din partea polițiștilor din Vadu Moților. Acesta a fost fost amendat cu 10.000 de lei după ce a aruncat deșeuri provenite din construcții, pe un teren din Fondul Forestier Național. Fapta s-a întâmplat joi, 22 august. 

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 23 august 2024.

Potrivit IPJ Alba. La data de 22 august 2024, polițiștii Postului de Poliție Vadu Moților au depistat un tânăr de 19 ani, din municipiul Sebeș, care, în dimineața aceleiași zile ar fi descărcat, dintr-o autoutilitară, mai multe deșeuri menajere, moloz și alte materiale rezultate în urma demolării unei construcții din orașul Câmpeni, pe un teren din Fondul Forestier Național, situat pe raza comunei Vadu Moților, în locul numit Burzești.

Față de tânăr, a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 12 alin.2 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar, potrivit prevederilor aceluiași articol, acesta a fost obligat la aducerea terenului la starea inițială, deșeurile fiind predate unei societăți de salubritate, au transmis reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate