Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Amenzi date de jandarmi, la Alba Fest. O cerșetoare și un bărbat prinși cu droguri, un tânăr depistat cu un cuțit asupra sa

Publicat

Jandarmii din Alba au depistat mai multe infracțiuni și contravenții în weekend-ul de Alba Fest, la Alba Iulia. Astfel, o cerșetoare din județul Sălaj a fost prinsă asupra sa cu un plic cu o substanță albă-cristalină, un bărbat din Alba a fost depistat cu droguri iar un tânăr din Sebeș a fost prins cu un briceag asupra sa.

De asemenea, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, avertismente și amenzi în valoare totală de peste 2.900 de lei.

„Bucurie, muzică bună și clipe minunate alături de oameni frumoși, acestea au fost doar câteva din „ingredientele” ediției din acest an a festivalului Alba Fest. Sprijiniți de colegii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș, peste 100 de jandarmi au acționat atât în mod independent cât și în sistem integrat, alături de polițiști și pompieri pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, efortul comun a făcut ca și ediția din acest an a festivalului să se încheie fără evenimente negative semnificative.

În cele trei zile de festival peste 28.000 de persoane au fost prezente în capitala de suflet a românilor.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba, aflați în timpul misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice, au depistat mai multe contravenții și infracțiuni.

A fost identificată în zona șanțurilor Cetății Alba Carolina o femeie din județul Salaj care apela la mila participanților de la Festivalul Alba Fest, susținând că este grav bolnavă și că urmează un tratament costisitor. La control jandarmii au descoperit asupra sa suma de 770 de lei și printre bani un plic cu substanță albă-cristalină aproape gol și despre care spune că nu știe cum a ajuns în posesia acestuia.

De asemenea, colegii noștri au observat în Piața Cetății un bărbat din județul Alba care le-a atras atenția și asupra căruia, în urma controlului corporal au fost identificate într-o borsetă, 4 plicuri cu substanță galben-maronie despre care bărbatul a recunoscut că sunt droguri pentru consum propriu.

O altă infracțiune a fost semnalată în zona catedralei din municipiul Alba Iulia, unde jandarmii au descoperit asupra unui tânăr din Sebeș, un briceag despre care spunea că-l deține pentru autoapărare.

Tuturor persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele procedurale în conformitate cu legislația în vigoare. Au fost aplicate de asemenea 14 sancțiuni contravenționale, avertismente și amenzi în valoare totală de 2.950 de lei.

Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost aplicate pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Vă mulțumim dragi albaiulieni și turiști că și de această dată ați dat dovadă de responsabilitate și spirit civic și ne-am putut bucura de clipe frumoase și în siguranță. Nu uitați, suntem aici pentru dumneavoastră pregătiți să intervenim atunci când situația impune”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax