Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Amenzi și bunuri confiscate de polițiști, în urma unei acțiuni organizate duminică, în talciocul din Alba Iulia

Publicat

Amenzi în valoare de 9.300 de lei au fost aplicate duminică, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiști, în talciocul din Alba Iulia.  Cu această ocazie, s-au constatat peste 60 de abateri contravenționale și s-au confiscat bunuri de aproape 4.000 de lei.

Poliţiştii din Alba Iulia au fost prezenţi duminică, între orele 9-14, în talciocul din oraș, unde au acţionat pentru menţinerea siguranţei civice dar şi pentru verificarea modului în care sunt efectuate activităţile de comerţ precum şi pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care încalcă prevederile legale.

La acţiune au participat 19 poliţişti, din structurile de investigaţii criminale, ordine publică şi rutieră, care au fost sprijiniţi de jandarmi şi care, în cele 5 ore de acţiune, au constatat 50 de abateri contravenţionale, în valoare de 9.300 de lei, cele mai multe (30) de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, poliţiştii au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale la Legea 16/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 8 la Legea 12/1990 privind comerţul.

Au fost efectuate controale la 49 de comercianţi şi s-a dispus confiscarea de bunuri în valoare de 3.884 lei (cafea, 8 biciclete, aparatură electronică, telefoane mobile etc), pentru care cei care le ofereau spre vânzare nu au putut prezenta documente de provenienţă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax