Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Ample lucrări de reabilitare și modernizare, la Colegiul Militar din Alba Iulia. Investiții de 1,5 miloane de lei

Publicat

La Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au loc pe perioada vacanţei de vară ample lucrări de reabilitare şi modernizare în cadrul mai multor pavilioane. Lucrările executate sunt necesare pentru oferirea unor condiţii decente şi civilizate de desfăşurare a activităţii atât elevilor cât şi personalului instituţiei de învăţământ militar.

Una dintre lucrările aflate în această perioadă în derulare este cea de renovare a holurilor interioare din pavilioanele care deservesc zona de învăţământ şi de cazare a elevilor. Aici se execută lucrări de îndepărtare a lambriurilor de pe pereţi şi de înlocuire a acestora cu vopsea.

Lucrări de modernizare au loc şi în pavilionul unde îşi desfăşoară activitatea Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare şi Plutonul Deservire al colegiului iar la pavilionul destinat preparării hranei şi servirii mesei sunt derulate ample lucrări pentru reabilitarea depozitului de alimente, a bucătăriei şi a celor două săli de mese.

Tot în această perioadă este schimbată hidroizolaţia de pe clădirea principală şi sala de sport şi este înlocuit vechiul gard din faţa colegiului.

Câteva dintre lucrările de modernizare executate în această perioadă se vor încheia până la data de 1 septembrie, urmând ca lucrările mai complexe să fie finalizate până la ziua colegiului, 1 noiembrie.

Toate aceste investiţii sunt susţinute financiar de către Statul Major al Forţelor Aeriene, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproximativ 1,5 milioane de lei.

Interesul instituţiei pentru modernizarea infrastructurii şcolare, factor extrem de important pentru educaţie, continuă astfel an de an, vara trecută fiind renovate în totalitate sălile de clasă, laboratoarele şi cabinetele din cadrul colegiului militar albaiulian, astfel încât elevii să înveţe într-un mediu cât mai plăcut şi performant.

sursa: Facebook (Colegiul Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax