Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Ana Bimbea din Alba Iulia a împlinit 100 de ani: Povestea unui secol de viață. Tort și flori din partea primarului Pleșa

Publicat

Ana Bimbea, o femeie din Alba Iulia a împlinit un secol de existență. Femeia a fost vizitată de primarul Gabriel Pleșa, cu flori, tort și un cadou din partea Consiliului Local. 

Ana Bimbea, din municipiul Alba Iulia este născută în anul 1922. Perioada copilăriei a trăit-o în casa părintească din Alba Iulia alături de alți șase frați, ea fiind
penultima născută.

La ora actuală ea este singura supraviețuitoare din cei șapte copii ai familiei. Este văduvă de 32 de ani, iar de atunci locuiește alături de fiul său și familia acestuia și primește toată îngrijirea necesară.

Ana Bimbea a fost casnică și a lucrat trei ani înainte de căsătorie, la Tipografia Alba Iulia, iar după ce s-a născut fiul său s-a ocupat de creșterea acestuia și de un unchi, o personă nevăzătoare.

Femeiea a suferit un accident vascular în anul 2021, dar s-a refăcut complet. Primăria Alba Iulia i-a oferit acesteia un cadou de 1000 de lei cu ocazia împlinirii a 100 de ani de viață.

”Faceți cunoștință cu doamna Ana Bimbea!

Este din Alba Iulia și luna aceasta nu doar că a schimbat prefixul, dar a atins remarcabila vârstă de 100 de ani! Pe drum spre ea m-am tot gândit ce am să-i spun, trebuia să îndrăznesc măcar o întrebare.

Dincolo de felicitări de tortul oferit, de flori, știam că trebuie să aflu nu cum se simte la un secol de viață, nu care este secretul longevității sale, altceva. Și am îndrăznit să o întreb dacă este astăzi Alba Iulia orașul pe care și l-a dorit, pentru ea, pentru fiul ei.

Ce mi-a răspuns nu vă voi spune, dar spun atât: Doamna Ana, vă mulțumesc! Sper ca Alba Iulia să fie locul în care tinerii să aleagă să rămână și să dea Dumnezeu să prindem cu toții suta de ani, aici, acasă! La mulți ani! Multă sănătate și bucurii!”, a scris primarul Gabriel Pleșa pe Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax